10. luukku: Datebox

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Juhlissame oli datebox, johon vieraat kirjoittelivat treffivinkkejä. Eri värisille lapuille tulivat eri hintaiset ja kokoiset treffivinkit. Esimerkiksi meidän tapauksessamme valkeille lapuille tulivat ilmaiset ja helposti suunniteltavat treffivinkit, hopealle edulliset ja suht helposti suunniteltavat ja mustalle kalliit ja aikaa vievät treffivinkit. Näitä on ollut hauska lueskella ja itse asiassa olemme ottaneet tavaksemme arpoa yhden treffilapun joka kuukausihääpäivänä. Esimerkiksi eilen arvoimme valkoisen lapun ja sieltä saimme treffi-ideaksi käydä käsikkäin kävelyllä.


Dateboxin toteuttamiseen tarvitset ensialkuun jonkinlaisen purkin, johon lappuset laitetaan. Tarvitset eri värisiä kartonkilappusia sekä kyniä. Lisäksi selkeät ohjeet lähelle, jotta vieraat tietävät mistä on kyse.


Meille ainakin treffivinkkejä tuli niin paljon, että niistä riittää vuosiksi iloa! Häävuosipäivinä voisimme arpoa mustista lapuista idean, jotka siis sisälsivät aikaa vieviä ja hieman kalliimpia treffi-ideoita. Kuukausihääpäivinä arvomme edullisempia vaihtoehtoja. :)

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä niin mahtava idea. Ihana kuulla, että deittipurkki myös toimi ja saitte paljon idealappuja talteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Uskoisin, että valtaosalle vieraistamme tällainen treffivinkkipurkki oli ihan uusi juttu. :)

   Poista
 2. Hauska idea! Tällaiseen uskoisin vieraiden mielellään rustaavankin ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä moni vieras antaa mielellään treffivinkkejä. Jostakin syystä meidän tapauksessamme valtaosa treffivinkeistä oli pitkään yhdessä olleilta pareilta. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |