7. luukku: DIY, Kukkia veden alla

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Näyttävän kukka-asetelman voi tehdä edullisesti hyödyntämällä korkeita maljakoita ja vettä, joiden alle upottaa kukkia. Tarvitset vain korkeita maljakoita, kukkia, kelluvia kynttilöitä sekä halutessasi muita koristeita, kuten kiviä. Veden alle voi kokeilla kaikennäköisiä erilaisia kukkia. Orkidea on siitä hyvä, että sen kukat ovat sivulle päin. Tulppaanit ja ruusun terälehdet näyttävät upeilta veden alla.  Tekokukatkin toimivat veden alla oikein hyvin, kannattaa vain kokeilla etteivät ne päästä väriä.

kuva

kuva

kuva
kuva
Eri värisillä kukilla voi korostaa esimerkiksi häiden teemaväritystä.

kuva
kuva
kuva

kuva
kuva
Maljakoihin mahtuu toki muutakin. Esimerkiksi kivet, hedelmäviipaleet ja tekotimantit sopivat upeasti kukkien ja kynttilöiden kaveriksi.

kuva  

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva
Mielestäni kukat veden alla korkeissa maljakoissa luovat juhlavaa tunnelmaa. Kaiken lisäksi niillä saa helposti näyttävän pöytäkoristeen! :)

3 kommenttia:

 1. Mä tein omia tällaisia vesi-maljakko-risu-kokeilujani (http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/11/asiantuntevat-viininmaistelijat.html) ja kivet pohjalla mun mielestä on lähes ehdoton juttu, sillä melkein mikä tahansa lähtee kellumaan hallitsemattomasti vedessä ja täytyy ankkuroida pohjaan. Ankkurointiin käytettävät metallilangat saa sitten kivasti piiloon kivien alle. Ihania kuvia ja voisin kyllä harkita vaikka 2. tai 4. ylimmän kuvan valkoisia kukkia omiin pöytäasetelmiin risujen lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvän näköiset! Eipä käynyt mielessänikään, että risujakin voi hyödyntää. :) Meillä oli juhlissa teko-orkideoita ja ne kyllä pysyivät pinnan alla ilman kiviä. http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2014/09/haatarina-koristelu-osa-2-valoseina.html Hyvä kuitenkin tietää, että kukat ja risut voi ankkuroida metallilangan ja kivien avulla pohjaan. Näyttäisi muuten varmasti upealta muutama valkoinen kukka risujen lisäksi! :)

   Poista
 2. mitä nuo siniset on noissa maljakoissa joissa on myös oksia? Jonkun kukan terälehtiä? Eikä irtoa väri?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |