11. luukku: Meikin kiinnittäminen

torstai 11. joulukuuta 2014

Hellettä pukkaa ja aamulla tehty meikki valuu pois paikaltaan jo ennen kirkkoon astelemista! Mikäpä neuvoksi? Tässä pari itse hyväksi toteamaani vinkkiä, joita keikkamuusikkona olen testannut hyvinkin hikisissä olosuhteissa. Toki tärkeimmäksi vinkiksi antaisin sen, että meikkaajan luona saat ammattimaisen ehostuksen, joka kestää hyvin. 

Meikkipohjan täytyy olla kunnossa, jottei se lähde heti valumaan. Ei siis rasvaista voidetta meikin alle! Lumenen Beauty base Primeria on hyvä sipaista otsalle ja nenän varteen, mattapintaistamaan ihoa ja estämään kiiltoa. Se myös auttaa meikin kiinnityksessä.
kuva

Arkikäyttöön mielestäni liian tuhti meikkivoide, mutta erikoistilauisuuksiin täydellinen on Vichyn Dermablend. Tämä on juurikin se tuote, jos olette nähneet mainoksen, missä päästä varpaisiin tatuoidun zombiemiehen tatuoinnit peitetään.

kuva

Viimeiseksi tärkein asia, joka kannattaa tehdä vaikka kävisi meikkaajalla. Nimittäin meikin kiinnittäminen kiinnityssuihkeella. Itse käytän Avonin Makeup setting spray:ta, mutta muiltakin valmistajilta löytyy  kiinnittäjäsuihketta.
kuva
kuva
Onko sinulla joitakin kikkoja, joilla saat meikin pysymään paremmin? Käytkö hääpäivänäsi meikkaajalla vai meikkaatko itse? :)

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |