16 luukku: 2015 hääkampaustrendit

tiistai 16. joulukuuta 2014

Tänään luodaan katsaus kampauksiin, morsiamien kruunuihin. Kampausmahdollisuuksia on ääretön määrä, joten kannattaa aloittaa sen pohtiminen puvun kautta. Onko puku esimerkiksi perinteinen, rokahtava tai kenties lyhythelmainen? Kannattaa pohtia, millainen kampaus puvun pääntien kanssa sopii. Itse rakensin tyylini niin, että minulla oli sydänkaula-aukollinen a-linjainen puku, jossa oli paljon kimalletta. Minulla ei ollut korvakorujen lisäksi kuin ohut rannekoru. Etsin pukuuni sopivan hiuskorun, jonka ympärille mietin kampauksen, jonka kampaajani suunnitteli valmiiksi. Kannattaa myös miettiä, viihtyykö itse paremmin puoliavoimessa kampauksessa vai nutturassa. 

kuva
Uusi vuosi tuo taas hieman uusia tuulia kampausrintamalle, vaikkakin kiharat ja letit pitävät edelleen pintansa. Paljon näkyy toiselle olalle auki valuvia kampauksia ja muutenkin kampaukset painottuvat toiselle puolelle päätä. Kampaus voi olla kauniin huoleton tai erittäin yksityiskohtainen ja viimeistelty.

kuva
kuva

kuva

kuva
kuva

Lyhyiden hiusten kampausmuodissa näkyy vintagevaikutteet. Hiuskorut, -kukat ja -pannat ovat edelleen trendikkäitä. 

kuva
 
kuva
Oletko jo miettinyt, millaisen kampauksen haluat hääpäivänäsi? Jos olet jo viettänyt hääsi, millainen kampaus sinulla oli hääpäivänäsi? :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on juurikin sellainen toiselle puolelle "valuva" letti/kihara (saa ehkä parhaiten käsityksen näistä inspiraatiokuvista: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/07/kampaamosekoilua.html).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea inspiraatiokuva! Tulee näyttämään niin hienolta. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |