13. luukku: DIY-taustoja photo boothille

lauantai 13. joulukuuta 2014

Kuinka monelle on tulossa häihin photo booth? Allekirjoittaneen häissä photo boothia ei nähty, mutta se on silti mielestäni erittäin hauska ohjelma juhlissa. En tiedä, miten yleinen photo booth on häissä, paljon sitä näkee esimerkiksi blogeissa mutta silti itse en ole ollut kertaakaan häissä, joissa olisi sellainen ollut. Tärkeää photo boothissa on propsien lisäksi tausta, joten kokosin muutaman erilaisen taustan teko-ohjeen. Ja tokihan näitä taustoja voi hyödyntää muutenkin kuin photo boothissa. :)

Vaahtokarkkitausta

kuva
Tähän et tarvitse muuta kuin lankaa tai siimaa, vaahtokarkkeja ja neulan. Eikun pujottelemaan vaahtokarkkeja lankoihin! 


Geometrisista kuvioista koostettu tausta
kuva
 Ohjeeseen pääset tästä


Nauhatausta

kuva
Tarvitset erilaisia pitsinauhoja ja kangassuikaleita sekä köyttä ja kuumaliimapistooliin. Leikkaa nauhat ja suikaleet suunnilleen samanmittaisiksi ja liimaa köyteen kiinni. 

Hapsuköynnöstausta
kuva
Ohjeeseen pääset tästä


Tähtitausta
kuva
Ohjeeseen pääset tästä


Kukkaseinämä
kuva
Tarvitset tuoreita kukkia tai tekokukkia sekä washiteippiä. Ja eikun liimailemaan!

Paperisuikaletausta
kuva
Ohjeeseen pääset tästä


Jättikukkatausta
kuva
Näissä kukissa riittää tekemistä, mutta ne ovat aivan upeita! Ohjeeseen pääset tästä

Olisiko mikään yllä esitetyistä taustoista teidän häihinne sopiva? :)

4 kommenttia:

 1. Nuo vaahtokarkit olisivat varmaan ykkösvaihtoehto ja sievät nauhat sitten kakkonen (tosin ainakin nuo nauhat tulisivat helposti liian kalliiksi). Meille tulee photoboth, mutta en ole kauheasti pohtinut taustaa. Ehkä vaan hallaharsoa valokuvaajalta lainaksi saatuun telineeseen. En tiedä pitäisikö kehitellä jotain hienompaa, mutta tahdon toisaalta pitää taustan myös yksinkertaisena, että kuvattavat ja rekvisiitat erottuvat edukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että nauhat on kalliita. Ellei sitten esimerkiksi äidin kaapeissa olisi nauhakätköä? Niin, ehkä näyttäviin taustoihin on vähän hankala lähteä yhdistämään muuta rekvisiittaa. :)

   Poista
 2. Itse lähtisin varmaan kokeilemaan paperisuikaletaustaa, mutta käyttäisin kirkkaiden värien sijaan metallisia sävyjä, kuten kultaa yhdistettynä mustaan ja valkoiseen. Helppoa, mutta tyylikästä. Nuo vaahtokarkit ovat myöskin ihan hurjan söpöt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värisi kuulostaa erittäin hyvältä! Ne myös antavat juhlavamman säväyksen kuin sateenkaaren värit. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |