8. luukku: Kakkupapereista on kaikkeen

maanantai 8. joulukuuta 2014

Kakkupaperit ovat edullinen ja helppo materiaali, jota paljon nähdäänkin hääjuhlien koristuksessa. Erityisen hyvin kakkupaperit sopivat rustiikkiseen tyyliin. Kakkupaperiteemaa voi hyödyntää läpi häiden kutsuista maljakoiden tuunaamiseen. Kakkupapereita löytyy melkeinpä mistä vain ja vaikka minkälaisissa väreissä. Eikun tutkimaan ideoita ja ihastumaan!

kuva
kuva

kuva

Hääjuhlatilan koristelussa kakkupaperi on verraton. Sillä saa helposti näyttävää jälkeä, eikä isojenkaan koristeiden tekeminen tule kalliiksi.

kuva

kuva
Kattauksessa kakkupapereita voi käyttää esimerkiksi aterimien suojana tai pöytäliinan koristeena ja miksei paikkakorttien koristeenakin. Myös menun taustana kakkupaperi toimii upeasti.

kuva
kuva
kuva
kuva
 Edullinen tapa tuunata maljakoita; vanhojen lasipullojen ehostaminen kakkupapereilla!


Nähdäänkö teidän häissänne kakkupaperia? :)

4 kommenttia:

 1. Ei ollut kakkupaperia meidän häissä, mutta tykkään siitä silti. Tuo sydämenmuotoinen kakkupaperi on ihan älyttömän söpö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Minä ehdin häidemme alla ostaa erilaisia kakkupapereita sillä ajatuksella, että hyödynnän niitä koristelussa. Kuitenkaan kakkupaperi ei meidän juhlaamme sitten sopinut. Onpahan nyt paperia, mistä askarrella! :)

   Poista
 2. ah, kakkupaperia! <3 Ehdottomasti tulee meidän häihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Missä ajattelitte hyödyntää kakkupaperia, koristelussa vai jossakin muussa? :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |