15. luukku: Tuolien koristelu

maanantai 15. joulukuuta 2014

Ennen häitämme pohdin tuolien koristelemista. Lopulta teimme niin, ettemme koristelleet vieraiden tuoleja. Äitini toteutti meille hääparille ihanan koristelun, josta valitettavasti ei ole kuvaa. Hän ompeli teemavärien mukaiset hopeiset istuintyynyt ja verhoili tuolit hopealla kankaalla. Olipa ylvästä istua sellaisissa tuoleissa! Lisäksi tuolien koristelu hieman erotti paikkaamme muista vieraista, sillä istuimmehan vieraittemme keskellä. 

Tuolien koristelemisessa on toki hommaa, mutta onhan se upea yksityiskohta, joka tuo ilmettä. Vähän rumistakin tuoleista saa oikein mallikelpoiset päällystämällä ne esimerkiksi tuolihupuilla, joita voi vuokrata. Eikä kaikkia tuoleja tarvitse tosiaan koristella, voihan keskittyä hääparin tuolien tuunaamiseen. Tapoja koristella tuolit on loputtomasti, mutta tässä muutama idea.

kuva
kuva

kuva
 
kuva

 
kuva
 
kuva
 
kuva
 
kuva

Panostatteko te tuolien koristelemiseen? :)

2 kommenttia:

 1. Tää inspiraatio tulikin sopivaan saumaan, just on ollut pohdinnan alla tää tuoli juttu. Meille tulee paikkakortit selkänojiin, pitäisi vaan osata päättää kuinka halvalla tai panostuksella niiden toteutuksen kanssa mennään. :)

  PS. Miks jenkkien kaikki tuolit on tommosia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Onpa hyvä idea laittaa paikkakortit selkänojiin. :) Tuolien koristeluun saa kyllä helposti upotettua paljonkin rahaa, varsinkin jos tekee kankaasta koristeet. Mä oon miettinyt ihan samaa, aina kaikissa jenkkien häissä on tuollaiset tuolit! Pitänee selvitellä, mikä niiden tausta on. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |