4. luukku: Sulhasen pukeutuminen

torstai 4. joulukuuta 2014

Tänään mietitään hieman sulhasen pukeutumista. Sulhasten, noiden raukkojen, pukeutuminen kun usein jää toissijaiseksi morsiamen hääpuvun rinnalla. Hääpuvusta kyllä vouhotetaan ja sen etsimiseen käytetään aikaa, mutta sulhasen puku ja asusteet pyritään löytämään suht nopeasti. Toki syynä voi olla myös sulhasten innottomuus käyttää oman pukeutumisensa miettimiseen aikaa. :D Joka tapauksessa nyt luodaan katsaus erilaisiin sulhasten tyyleihin. 

kuva
En kirjoita tätä faktana, mutta minulla on tunne, että yhä useampi sulhanen valitsee tumman puvun frakin tai saketin sijaan. Peruspukua saadaan juhlavammaksi materiaali- ja asustevalinnoilla. Sulhsen tyylin tulee kuitenkin peilata morsiamen tyyliä eli kannattaa miettiä, onko morsiamelle lyhyt vai kokopitkä puku. Morsiusparin pukeutumistyyli vaikuttaa myös vieraiden pukeutumiseen. Käytännössä sulhasen pukuvaihtoehtoja ovat frakki, saketti, smokki, tumma puku, bonjour-puku sekä kansallispuku. Kaulalle sulhanen voi kietaista esimerkiksi kravaatin,  solmukkeen tai plastronin. Muita asusteita ovat kalvosinnapit, taskukello, taskuliina, tummat tai hääteemavärin mukaiset sukat sekä juhlakengät. Viehekukan kanssa taskuliina on kuitenkin liikaa. Kauluspaidan hihojen tulisi näkyä noin sentin puvun hihan alta. 

kuva
kuva
Vilkaistaanpa sitten vielä erilaisia sulhastyylejä!
kuva

kuva

kuva

 
kuva


 
kuva
 
kuva
Groomauksesta en tässä mainitse nyt muuta kuin että siisti mies, jolla ei ole tummat silmäaluset, keltaiset hampaat ja risuparta upean morsiamensa vieressä, on aina hyvin jees. ;)
kuva
Millainen puku sulhasellasi tulee olemaan tai oli? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |