Sormusastia

maanantai 31. maaliskuuta 2014

kuva
Nähtyäni yllä olevan kuvan vakuutuin, että tarvitsemme (haluamme) sormusastian häihimme. Vaikkei meitä vihitä vieraiden läsnäollessa, silti haluamme, että alun siunaushetkeen kuuluu sormusten vaihto. Siispä kyselin, josko toinen kaasoistani voisi tehdä meille sormusastian ja onneksemme hän suostui. 

No, näin sitten kaasoani viikonloppuna ja hän esitteli sormusastiaa, jonka oli TILANNUT TAITEILIJALTA. Siis vaaaat, kylläpä olin hämilläni. Ja nyt pääsen esittelemään astian teille! Minusta se on aivan upea. :)


Tuleeko teille jonkinlaista sormusastiaa tai -rasiaa? :)

4 kommenttia:

 1. Hieno! Ihana kaaso sinulla, tuosta jää teille ihana muisto! :) Meillä oli sormustyyny :)

  VastaaPoista
 2. Söpö sormusastia! Veikkaan että meillä vihkisormus tuodaan kirkkoon ihan siinä korusepältä saadussa rasiassa. Ei tarvitse sitten pelätä, että joku sen hukkaa matkalla vihkipaikalta kirkolle (kuten tuollaisen astian kanssa pelkäisin). Ehkä voisin sen rasian jotenkin koristella..?

  Muista osallistua arvontaan: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/04/blogiarvonta-60-euron-edesta-lumenea.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse asiassa meilläkin tulee tuohon sellaiset nauhat, joissa sormukset on kiinni. Lintujen pyrstöt on tehty niin, että niiden alle voi sitoa nauhan. Ei ollenkaan hassumpi idea koristella sormusrasiaa. Pitääpä käydä osallistumassa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |