Kaasokalenteri

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Miten muistaa häiden eteen huhkivia kaasoja? No, kaasokalenterilla. Idean sain täältä, kun Kaisa esitteli hääadventtikalenteri-ideaa. Molemmat kaasoni rakastavat joulukalentereita, joten tämä on aivan heidänäköisensä muistamistapa. Miksi sitten huutelen asiasta jo nyt? Koska kalenterit kestävät 18 viikkoa, ja kaasoni ovat saaneet ne jo.
 
Siis, kokosin kaasoilleni identtiset 18 viikkoa häihin -selviytymispakkaukset, jotka sisältävät kaikennäköistä, jota en voi vielä paljastaa. :) Kalenteri on rytmitetty niin, että joka viikolle on yksi "luukku" ja aina tasakuukausille ennen hääpäivää on jotakin. Hääviikolla on joka päivä jokin juttu. Minä ja kaasoni olemme kovia Miranda-faneja (suosittelen tsekkaamaan, jos ei ole tuttu sarja), ja se kulkeekin kalenterin kantavana teemana. 


Tarkoitukseni oli tehdä kalenterista pieni, mutta näin se vain levisi...
 Voin paljastaa, että tänään kalenterista löytyi seuraavanlainen juttu:
18 VKOA HÄIHIN
Bear with, bear with.
On aika nostaa malja (tai juoda pillillä suoraan pullosta). Seuraavat neljä kuukautta tulevat olemaan kiireistä ja ihanaa aikaa. Cheers!
I haven’t got excited yet… But I am sure it will hit me at any moment…


Taka-ajatuksena oli myös, että kalenteri toimisi motivaattorina, jotta kaasot jaksaa painaa häihin saakka. ;)

Miten te muistatte kaasojanne ja bestmanejanne? :)

19 kommenttia:

 1. Aaw aivan mahtava idea. Ja kuinka söpö pikkupakettikasa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaan tuli mieleen kuinka ihmeessä pitäisi malttaa odottaa monta viikkoa noiden pakettien avaamista?! :D

   Poista
  2. Kiitos! :) Niin ehkä tuo on vähän ikäväkin lahja siinä mielessä, kun kaikkia ei saa avata kerralla. :D

   Poista
 2. Aivan mahtavan kalenterin olet väsännyt! Kyllä tuollaisilla ylläreillä saa varmasti kaasot motivoitua pysymään mukana valmisteluissa sinne hääjuhlaan saakka. Ja samaa mietin kuin Sape, saattaisi mulla tulla kaasona houkutus ihan vähän vaan kurkkia paketteihin jo ennen aikojaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos mahtavasta ideasta, jonka avulla keksin tämän. :) No toivotaan, että kaasoni malttavat mielensä, tuossa on kuitenkin paketti per viikko.

   Poista
 3. Ihana idea! Mä vaan täällä mietin et miten hitossa voisin postittaa niille tavaraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Niin, ehkä sit kannattais olla pienempiä juttuja ettei mee hirveän hankalaksi postittaminen jos et pysty kasvotusten antamaan kalenteria. Ja voihan sen toteuttaa ihan perusadventtikalenterityyliin, että on luukut.

   Poista
 4. Voi vitsit, onpas hauska idea! Täytyy laittaa itsekin korvan taakse.. ainakin jos itse olisin kaasona niin ilahtuisin tällaisesta muistamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja tää tuntui helpommalta vaihtoehdolta kuin yrittää keksiä jokin yksi tietty muistaminen häiden jälkeen annettavaksi. :)

   Poista
 5. Söpö idea! Tällaisia postauksia lukiessa tulee sellainen olo, että olinpa itse huono... :D Pyysin ystävääni kaasoksi ilman mitään söpöä lahjaa tai korttia. Varsinaiseksi kiitokseksi avusta kaaso ja siskoni saivat kaulakorut, bestmanit solmiopidikkeet. Kustannan kaasolleni myös yhden meidän pienen yhteisen menon, mies taasen pitää saunaillan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pöh mikään huono, nuohan on ihan mahtavat muistamiset! :)

   Poista
 6. Onpa hauska idea! Ajattelin itse muistaa kaasojani vaan ehkä kustantamalla jonkun yhteisen hemmottelureissun. Toisaalta kaasoni ovat siskojani ja me olemme aina vuorotellen toistemme kaasoja, joten kaikki pääsevät siinä sekä auttajaksi että autettavaksi.

  Muista osallistua arvontaan:
  http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/04/blogiarvonta-60-euron-edesta-lumenea.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, hemmottelureissu kuulostaa myös ihanalta. Hauskaa, että olette vuoroin auttajina ja autettavina. :)

   Poista
 7. Aivan ihana idea! Ihana aloittaa tämä näin ajoissa, että ei tule sitten paineita häitä lähestyttäessä, kun kaikki on jo valmiina! Takuuvarma motivaattori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin me vähän ajateltiinkin, että hoidetaan muistamiset nyt alta pois.

   Poista
 8. Aivan mahtava ajatus! Harmi etten aiemmin ole lukenut tätä, että olisin voinut tehdä samanlaisen omille kaasoilleni! :) Ei kyllä enään ehdi/jaksa/pysty/kykene. Kaasoillakin on varmasti kiva odotella ja jännittää häiden läheisyyttä tällaisten motivaattoreiden kanssa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |