Miniäänestys: Mikä laatta henkariin?

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Olen kiukutellut päivän niinkin tärkeän asian kuin henkareiden kanssa. Ne eivät vaan ota onnistuakseen. Ensin yritin vartavasten tätä tarkoitusta varten ostamallani hopeatussilla. No ei toimi. Sitten kokeilin leikata hopeasta glittertarrasta kirjaimia. No ei toimi. Kaikkea on kokeiltu ja turhautumisen lomassa hoksasin, että henkareihinhan voisi tilata valmiit tarrat. Nyt kaipaisinkin jelppiä, mikä laatoista näyttää parhaimmalta? Henkari on musta. Vaihtoehdot valitettavasti näkyy hieman heikosti, sillä niiden todellinen koko on vain 3,5 senttiä.

15 kommenttia:

 1. 2. ja 4. saavat minultakin suosiota. Ainoana vain, että saisikohan tuon 4. tekstiä aivan pikkuisen isommaksi? Jäin miettimään tuota kokoasiaa, ja miten teksti näkyisi.

  VastaaPoista
 2. Mää tykkään kutosesta! Selkeä ja isot kirjaimet toimii varmasti varsinkin jos tarra on pieni :)

  VastaaPoista
 3. Nro 5:n kukka on tosi sievä, mutta teksti on paljon selkeämpi esim. nro 3:ssa. Nro 1 ja 2 kivoja yleisilmeeltään, mutta silti nro 3:n fontti miellyttää enemmän. Nro 4 turhan vaalea ja nro 6 liian pelkistetty. Ehkä valitsisin nro 1:n ja heti sen perään nro 3:n.

  VastaaPoista
 4. Liputan nro 1 ja nro 2 puolesta.

  VastaaPoista
 5. 2,3 ja 6 on kaikki hyviä minun makuuni! Jos ajattelen omaa äitiäni, niin nro 3 olisi hänelle liian hempeä ja nuorekas, joten valitsisin hänelle ns. tyylikkäämpää mustavalkoista, eli 2 tai 6. Nro 3:n ottaisin taas kaasoille ehdottomasti... tai no kaasoni ovat kyllä ehdottomasti itse enemmän pelkistettyä mustavalkotyyliä :D Itse olen ihan nro 3! Lähdin siis näin vähän hakemaan, että mikä natsais sun äidille parhaiten tyylillisesti :)

  VastaaPoista
 6. Hei haluatko laittaa mulle sähköpostia, en löytänyt sähköpostiosoitettasi mistään:)!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! :) Pohdimme vielä asiaa, ja saattapa olla, että henkarien koristelu muuttuu vielä päälaelleen. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |