Häidemme ohjelma

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Nyt kun olette oletettavasti toipuneet photo booothittomuuden aiheuttamasta järkytyksestä, on aika summailla mitä olemme suunnitelleet häidemme ohjelmaosioon. Lasken ohjelmaksi myös juhlien ohessa tapahtuvan toiminnan, muun muassa bingon. Ohjelman tarkoitus on saada vieraat rentoutumaan, nauttimaan juhlista ja tutustumaan toisiinsa.

Aloitetaan musiikista, koska se on meillä isoin juttu. Juhlissamme esiintyy kaksi bändiä sekä sellisti. Sellisti soittaa ainakin siunauksen yhteydessä. Toista bändeistä, metallirokkipoppoota olemme suunnitelleet esittämään muutaman, mahdollisen akustisen kappaleen ruuan ja kahvin välissä. Metallisanaa on turha säikähtää, sillä näistä pojista löytyy rauhallisempi puoli ja laulajan ääni sopii erinomaisesti johonkin rosoisempaan rakkauslauluun. Illalla bileet pyöräyttää käyntiin bilebändi, jonka raahaan 500 kilometrin päästä juhlapaikalle. Bändi soittaa kahdesta kolmeen settiä, jonka jälkeen mahdollinen DJ ottaa tanssilattian haltuunsa. Bändeistä voin paljastaa lisää häidemme jälkeen!
kuva
Blogimorsiamen häiden must ovat karkkibuffet ja bingo. Karkkibuffetista ei tule todellakaan mitään riemunkirjavaa, vaan tiukasti värikoodattu paketti. Tämä on vakava asia! :D Karkkibuffetin värit ovat musta, harmaa ja vanha roosa. Buffetin taustalle tulee samoista väreistä koostettu sydänverho. Bingoa vieraat voivat tehdä koko juhlan ajan, tai niin kauan kun kolmelle ensimmäiselle tulee bingo.
 
Lisää tekemistä vieraille tarjoaa visa ja datebox. Visa sisältää kysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja hääparista. Toinen tapa toteuttaa visa on laittaa sulhasen ja morsiamen sanomia lauseita, joista vieraiden täytyy arvata, kumman suusta lause on tullut. Dateboxin ideana on, että vieraat kirjoittavat hääparille treffiehdotuksia värikoodatuille tikuille tai lapuille. Esimerkiksi meidän väriteemamme mukaan valkoinen voisi olla ilmaista tekemistä, hopea edullista ja suht helposti toteutettavaa ja musta kallista ja aikaa vievää.
kuva
 Perinteiset kimpun ja sukkanauhan heitto meillä toteutetaan pienellä twistillä. Minua kylmää ajatus, että sulhanen ryömisi helmojeni alle kaivelemaan sukkanauhaa, joten päätimme, että annamme ihan tasapuolisuuden nimissä jotakin sulhasen omaa jakoon. Vielä pitäisi miettiä, mitä se voisi olla. Onko ehdotuksia? Kukkakimpun heiton meillä saattaa korvata kimpun antaminen pisimpään yksissä olleelle pariskunnalle.
Tai kenties näin? :D
Kaasojen ja bestmanien harteille jää järjestää Mikä heitä yhdistää- ja 12 kuukautta -pelit. Mikä heitä yhdistää- pelissä  hääparin on hoksattava, mikä asia vieraita yhdistää. Esimerkiksi bestman näyttää vieraille isolla lapulla ominaisuuden "Tatuointi". Kaikki, joilla on tatuointi nousevat seisomaan ja hääpari yrittää keksiä, mikä seisomaan nousseita ihmisiä yhdistää.  

12 kuukautta -pelin voi toteuttaa usealla eri tavalla. Perusideana on, että 12 vierasta saa piene. tehtävän, jonka he toteuttavat hääparille seuraavan vuoden aikana. Esimerkiksi joulukortin lähettäminen joulukuussa. Vieraiden valinta voidaan suorittaa esimerkiksi pyytämällä kolmeatoista vapaaehtoista leikkimään leikkiä, jossa kori kiertää musiikin soidessa ja musiikin pysähtyessä korinpitäjä nostaa korista lapun, joka sisältää tehtävän. Henkilö, joka jää ilman lappua saa pienen palkinnon. Pelin voi myös yhdistää yllä mainittuun visaan, jolloin parhaiten tai miksei huonoiten vastanneet saavat tehtävät.

Perinteisestihän morsiamen isä pitää puheen, mutta me halusimme äitiemme pitävän puheet.  Kummankaan äiti ei ole vielä suoranaisesti suostunut tehtävään, joten pehmitystyö on käynnissä. :D

Lasten huvitukseksi on tulossa ainakin värityskirjan sivuja.

Miltä kuulostaa? Onko ohjelmaa tarpeeksi, liian vähän vai liian paljon? 
Millaista ohjelmaa teille on tulossa? :)

6 kommenttia:

 1. Toi date homma kuulostaa ihanalta! <3 Pitää harkita omiin häihin kans ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskon että niitä on tosi kiva lueskella häiden jälkeen. :)

   Poista
 2. Olipa ohjelmaa jo kerrakseen! Meillä ei noin paljon mahtuisi edes aikatauluun. :) Mutta hyvältä silti kuulosti, vaikka itse karsastankin ajatusta kaikista leikeistä, niin ovat varmasti hyvä lisä teidän häiden ohjelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itsekin ensin ajattelin että ei mitään leikkejä, mutta sitten mieleeni muistui tuo Mikä heitä yhdistää-peli, joka oli ystäväni häissä ja toimi erittäin hyvin. :) Saa nähdä, karsitaanko tuosta vielä jotakin pois.

   Poista
 3. Tosi hyvän kuuloinen ohjelma, ja mun makuun ei ollenkaan liian täysi. Tykkään ohjelmasta, ja on hyvä, ettei ihan vain vapaan keskustelun varaan lasketa koko iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Minä luulen, että juhla saattaa käydä hieman tylsäksi, jos mitään ohjelma ei ole mietittynä. Tai siinä tilanteessa vieraiden pitäisi joko tuntea toisensa tai olla hyvin jutteluhaluisia. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |