Häämonogrammi

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Lopputulema henkaripohdinnoille oli, että mikään äänestyksessä ollut ei sitten miellyttänytkään minua tarpeeksi. Sulhaseni kuunteli jonkin aikaa mietintöjäni ja ähinääni, ja piirteli kaikessa hiljaisuudessa ehdotelman häämonogrammista. Monogrammissa ympryän sisällä oli etunimiemme ensimmäiset kirjaimet ja yhteisen sukunimemme etukirjain. Ja tottahan minä innostuin, että tuollainen täytyy tehdä! Olin aiemmin täällä jo miettinyt monogrammin mahdollisuutta, mutta se jäi matkan varrella. Nyt se taas onkin saatava. :)
kuva
Pohdimme lisää monogrammiasiaa ja päädyimme siihen, että teemme sen kerralla huolella ja kuntoon, jotta voimme hyödyntää sitä muissa hääpaperituotteissamme. Tällä hetkellä ajatuksena on, että se näkyisi ainakin kutsun kirjekuoressa ja ohjelmassa henkarien lisäksi. Monogrammi sitoo hyvin yhteen kirjainteemamme, joka näkyy koristelussa muun muassa kakunkoristeessa ja mahdollisesti valokirjaimissa.
kuva
 Netistä löytyy erilaisia monogrammikoneita, joilla on helppo tehdä oma monogrammi tai logo. Syötät vain nimenne ja päivämäärän ja minuutissa sinulla on oma monogrammi!
kuva
  Onko teille tulossa häämonogrammia? :)

14 kommenttia:

 1. Häämonogrammit ovat mielestäni ihana idea. Ikään kuin personoitu sinetti koko avioitumiselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Minulle niistä tulee jotenkin arvokas ja juhlava olo. :)

   Poista
 2. Eihän tämmöinen ole käynyt mielessäkään, aivan ihana idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Sitä voi hyödyntää vaikka miten monella tavalla. Olisipa upeaa, jos se säilyisi vuosikymmeniä perheen tunnuksena... :)

   Poista
 3. Meillä harkittiin monogrammia pitkään, mutta lopulta tuli pikemminkin logo, jossa on meidän molempien etunimet. Käytettiin sitä häänettisivuilla ja juhlapaikalla. Ja juurikin tuollaisella sivustolla muokattiin sen valmiista mallista enemmän oman näköiseksi. Hyvä kun muistutit tuosta, on ollut tarkoitus tehdä kyseisestä sivustosta postaus, mutta asia on ihan unohtunut!

  VastaaPoista
 4. Mekin mietittiin monogrammia, mutta jotenkin se sitten jäi ja toi lovefall logo vaan pysyi. Voi olla et vuosien päästä katellaan kaikkea tätä meidän häähommaa päätä puistellen ja häveten :D

  VastaaPoista
 5. Monogrammiahan voisi käyttää myöhemminkin vielä vaikka Ex Libriksenä? Hitsi, viime aikoina on ollut blogimaailmassa niin loistavia ideoita, että tosiaan pitää laittaa näitä vähitellen talteen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi, tai vaikka sähköpostin allekirjoituksena nykypäivänä. :) Itsekin tulee välillä blogeja selaillessa olo, että haluan tuon jutun meidän häihin, ja tuon, ja tuon! :D

   Poista
 6. Ihana idea, kannatetaan! :) meille ei tule monogrammia, sillä yhteistä sukunimeä ei vielä tule :) monogrammi pelkillä etunimillä ei olisi musta niin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oon kyllä hiukan samoilla linjoilla, mutta tyylikkäästi toteutettuna voi sekin toimia. :)

   Poista
 7. Kannatan monogrammia, vaikka periaatteessahan sitä voi alkaa käyttämään vasta vihkimisen jälkeen ;) Meillekin tehtiin monogrammi, mutta ajanpuutteen vuoksi se ei ihan kaikkiin ajattelemiini hääjuttuihin ehtinyt, mutta aion kyllä keksiä sille myös hääjuttujen ulkopuolelta käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No periaatteessa, mutta itse asiassa mehän ollaan oltu juhlapäivään mennessä jo monta kuukautta saman sukunimen alla. :) Teitteko itse monogrammin vai suunnitteliko sen joku ulkopuolinen?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |