Eläkeläistyövoiman käyttöä - nimien kirjoitus paikkakortteihin

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Vaikkei minulla vielä ole käryäkään millaiset paikkakortit meille tulee, niin olen jo ulkoistanut vieraiden nimien kirjoittamisen. Nimittäin hyvä ystäväni kirjoittaa ne kauniilla käsialallaan. 
kuva
No miksi nimien kirjoittaminen pitäisi aloittaa jo nyt? Koska ystäväni on 87-vuotias ja haluaa hoitaa tehtävänsä rauhassa ja huolella. Hänen käsialansa on upea ja koristeellinen eikä sellaisen kirjoittaminen ole mitenkään nopeaa hommaa. Uskon, että käsin kirjoitetut paikkakortit säväyttävät.
kuva
Tein hänelle nimilistat ja pohjan, johon nimet kirjoitetaan. Myöhemmin leikkaamme nimet irti ja liitämme varsinaisiin korttipohjiin. Tein pohjan wordilla. 
Minusta on upeaa, että ystäväni hienoisen taivuttelun jälkeen suostui hommaan. Voin kuvitella, miten upealta paikkakortit tulevat näyttämään ja miten paljon ne merkitsevät meille. Varsinkin kun hän ei pääse tulemaan hääjuhlaamme. :)

kuva

  Mites teidän paikkakorttien laita? :)

16 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä ystävä sulta löytyykään <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä. Lisäksi nuo toisen kuvan paikkakortit on muuten aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ne on aika lähellä sitä tyyliä, mitä meille tulee. Pitää olla pikkuisen blingiä. ;)

   Poista
 3. Ah, kuinka mahtia! Meillä paikkakorteiksi tulevat kivet, jotka todennäköisesti itse kirjoitan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tuokin. Keräätkö pihasta vai hankitko jostakin? :)

   Poista
 4. Kuulostaa upealta :) Ja inspiskuvat näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Innolla odottelen, että pääsen siirtämään sitten kirjoitetut laput korttipohjiin. :)

   Poista
 6. Voi miten ihanaa, mahtava ystävä sulla! Tuppaa tuolla ikäluokalla olemaan vähän enemmän taitoa tuolle kaunokirjoitukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Juuri hänen kanssa puhuttiin siitä, että hänen käsialansa (jota on kuulemma harjoiteltu ja paljon kansakoulussa) näyttää meidän ikäisten silmiin vielä hienommalta, kun siihen ei oma käsi taivu. :)

   Poista
 7. Mahtavaa että löytyy ystäviä, jotka omaavat oikean kirjoitustaidon. Tämän päivän lapsille kun opetetaan koulussa tekstausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niitä ei paljoa ole nykypäivänä ja varsinkaan tulevaisuudessa. :) Voihan tietysti olla, että jatkossa kaunokirjoitusta mennään opiskelemaan kansanopistoon ja ihastellaan, miten on aikoinaan pystytty käsin kirjoittamaan niin kaunista tekstiä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |