Bloggaajan häät ilman photo boothia?!

lauantai 1. maaliskuuta 2014

No ei voi olla, huhhuh. Täällä pohdiskelin rokkistaraphoto boothia ja silloin ajatus tuntuikin toteuttamiskelpoiselta ja olin aika innoissani. Vaan häiden lähestyessä olen huomannut, etten ole  ajatellut photo boothia ollenkaan eikä minua enää edes kiinnosta se. Sulhaselleni photo booth oli alusta asti "ihan sama, jos sinä haluat" -osastoa. Joten johtopäätös: ei photo boothia! Kapinallista touhua. 

kuva
Photo booth alkoi myös tuntumaan ylimääräohjelmalta, sillä ohjelmaa meillä on jo nyt suunniteltuna reilusti. Ohjelmastamme lisää lähipäivinä! :) 

Tuleeko teille photo booth? :)

16 kommenttia:

 1. Mä olen vielä vähän yes-no-maybe tämän kanssa. Tosi hauska ohjelmanumero, ja jos saadaan fiksusti järjestettyä, niin sitten kyllä. Riippuu toki myös tilasta, että missä juhlitaan. Mua ei perinteiset leikit kauheasti innosta, joten ehkä tämä olisi hyvä... Tai sitten ei.

  Jään odottamaan teidän ohjelmapostausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Ehkä itselle tuo oli senkin takia helppo jättää pois, kun en oo itse koskaan ollut häissä, joissa on photo booth enkä siis tiedä miten hauskaa sellainen olisi. :)

   Poista
 2. Tämmönen photobooth ois mun mieleen! Todellakin sarvet ja pelit ja vehkeet! Iskee Kainuulaiseen ihan satasella. Harmi ettei käy meidän teemaan mitenkään :(
  Voi jeesus ku haluisin pihahäät jossain pohjoisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä? No miten olisi jotkut 1vuotishääpäiväjuhlat pohjoisessa sarvien kera? :) Tuleeko teille kuitenki jonkunlainen photo booth häihin?

   Poista
 3. Meille tulee photo booth, jota varten.ostimme myös pikakameran. :) Tosin pikakamera on ollut myös pidemmän tähtäimen ostos, joka on jo nyt päässyt käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko pikakamera sellainen, joka tulostaa kuvan samoin tein valmiina? Vähän hienoa. :)

   Poista
 4. Mahtavia sarvipääkuvia, hihhiii! Oletpas sinä uskalias ja kapinallinen hääbloggaaja, kun ei edes photoboothia tule ;) Meille tulee, kuten myös kaikki muutkin tämän hetken trendit, kuten karkkibuffet ja hääbingo... että niin omaperäisiä meillä ollaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, on meillekin tulossa karkkibuffet ja hääbingo. :D

   Poista
 5. Olen ollut niin sitä mieltä ettei meille tuota tule, mutta jotenkin nyt olen alkanut lämpenemään ajatukselle ja ehkä voisin jopa haluta.. Mutta tuskin tuo herra suostuu tuollaiseen :D Ja muutenkin sen järjestäminen on niin hakusessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määrätietoisesti vaan photo boothia kohti! Senhän voi järjestää ihan millaiseksi haluaa. :)

   Poista
 6. Heh, hyvä kirjoitus! Onkohan sitä tosiaan pakko ottaa ohjelmaan mukaan....

  VastaaPoista
 7. Täällä innostuttiin aluksi ideasta ihan hulluna. Sitten innostus laantui ja nyt koko homma on menettänyt kiinnostuksensa. Meille ei siis photoboothia tule, ei! :D

  VastaaPoista
 8. Meille tulee photobooth, sillä muita ohjelmanumeroita (okei noh kakku ja tanssi) ei tule! Bestman kuvaamaan ja tausta pystyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! :) Meillä photo booth tippui pois juuri sen takia, että on muutakin ohjelmaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |