Luukku 8: Meikki pikkujouluihin / uuden vuoden juhliin

torstai 8. joulukuuta 2016


Mukavaa torstaita! Tänään joulukalenterin luukusta paljastuu vinkkejä pikkujoulumeikkiin, ja miksei meikkivinkkejä voisi hyödyntää uuden vuoden meikissäkin. Ajattelin ensin kuvata oman pikkujoulumeikkini, mutta löysinkin netistä meikkivideon, joka peittoaa meikkivinkkini 6-0. Mielestäni videosta välittyy se, mikä pikkujoulumeikin tekemisessä ja ylipäätään mihin tahansa juhlaan valmistautumisessa on tärkeintä: rento ote. Minusta on ihan kamalaa, jos ennen juhlaa on kiire meikata ja muutenkin valmistautua. Hyvät juhlat, olivat ne sitten omat tai jonkun muun, alkavat hyvin, kun ehtii kaikessa rauhassa laittautua ja fiilistellä tulevaa juhlaa. 


Videolla esiintyy thiskidneedsmedicine-nimisen YouTube -käyttäjän eli Kevin Droniakin isoäiti Lil. Lilillä on muitakin meikkiopastusvideoita ja lisäksi Kevin ja Lil ovat tehneet yhdessä videoita. Jäin yksi ilta tuijottamaan videoita ja nauroin katketakseni. Huippuhauska isoäiti! Kannattaa siis käydä katsomassa Lilin muitakin videoita täältä.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana mumma! Tuli niin oma isoäiti mieleen, harmi etten oo koskaan tajunnu hyödyntää sen huumorintajua videoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Itsekin saan parhaimmat naurut 90v-kaverini seurassa. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |