Luukku 15: Joululahjavinkkejä juhlabloggaajalta

torstai 15. joulukuuta 2016


Suunnitteleeko kaverisi tai perheenjäsenesi häitä ja haluaisit antaa hänelle joululahjan, joka ilahduttaisi hääsunnittelijaa? Tai onko läheisesi juhlaintoilija, joka rakastaa kaikkea juhliin liittyvää? Nappaa tästä lahjavinkit, joista kuka tahansa juhlia rakastava henkilö (ja moni muukin) ilahtuu.Alle 10 euroa

Jostakin syystä pidän piparimuotteja tosi hauskana lahjaideana. Piparimuotteja löytyy kaikenhintaisia ja ne voi laittaa vaikkapa lahjapaketin koristeeksi. 7 cm korkea kuppikakku -muotti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 4,50 € Annin Uunissa.

Photo boothin propsipakkaus on mainio lahjaidea, joka innostaa lahjansaajaa järjestämään seuraavissa juhlissaan valokuvausnurkkaus. 6,20 € Juhlamaailma.

Mikä lahja sopisikaan juhlaintoilijalle paremmin kuin confetti popper! Confettisäiliön korkeus on 10 cm ja leveys 5 cm. Säiliö sisältää kullan ja hopean värisiä confetteja. 4,50 € Pop Up Kemut.

Uuden vuoden juhlia silmällä pitien juhlaintoilijaa voi lahjoa pitkillä kakkukynttilöillä. Pakkaus sisältää 16 pitkää, kullan, pinkin ja valkoisen väristä kakkukynttilää. 4,90 € Annin Uunissa.

Leipomisesta tykkäävä juhlaintoilija ilahtuu pakkauksesta muffinssivuokia. Pakkaus sisältää 300 kappaletta vuokaa, joiden pohjan halkaisija on 3,1cm. 8,50 € Pop Up Kemut.
Alle 20 euroa 

Tulevan vuoden hääparille voi hankkia joululahjaksi tölkit hääauton perään. Pakkaus sisältää viisi tölkkiä, joissa on painatukset. 15,90 € Juhlamaailma.

Kuten edellä mainitsin, piparimuotit sopivat lahjoiksi tai pakettien koristeiksi. 19 cm leveä lumihiutalemuotti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 11,90 € Annin Uunissa.

Paperikoristelajitelma saa juhlaintoilijan suunnittelemaan seuraavien juhlien teemaa. Lajitelma sisältää neljä viuhkaa, kaksi kennopaperipalloa, kaksi paperinauhaa ja yhden köynnöksen. 14,90 € Juhlamaailma.

Helpota juhlaintoilijan kutsu-urakkaa antamalla hänelle lahjaksi kutsupohjia. Kun säästät lahjansaajalta postimerkkien hankkimisen vaivan ja liität ne lahjaan mukaan, niin takaat kutsun myös itsellesi. Paketti sisältää kymmenen korttia ja kymmenen kirjekuorta. 16,90 € Pop Up Kemut.

Jokainen juhlaintoilija haluaa nämä kultaiset kertakäyttöaterimet, muttei ehkä raaski hankkia niitä. Paketissa on 6 kertakäyttöhaarukkaa, 6 kertakäyttöveistä ja 6 kertakäyttölusikkaa. 10,50 € Pop Up Kemut.

Virpi Mikkosen ja Riikka Kantinkosken Joulukirja sisältää terveellisempiä reseptejä jouluherkkuihin sekä ohjeita lahjoihin ja kodin joulusisustukseen. Tarjoushintaan 19,90 € Adlibris.
Alle 50 euroa 

Valotaulu sopii niin arkeen kuin juhlaan. Light Box - Valotaulu sisältää A4 -kokoisen valotaulun, 73 kirjainta, erikoismerkkejä sekä numeroista. Taulussa on kolme riviä tekstille ja yhdelle riville mahtuu kahdeksan kirjainta. Taulu toimii kuudella AA-patterilla. 34,90€Annin Uunissa.

Miss Étoilen keraaminen kakkustandi on ollut pitkään haaveissani ja ostoslistallani. Mielestäni standi on ajattoman näyttävä. Kakkutelineen halkaisija 25 cm, saatavilla myös pienempiä telineitä. 48,90€ Annin Uunissa.

Juhlaintoilijan sydäntä sykähdyttää lahjakortti esimerkiksi Plantageniin tai Sinooperiin. Esimerkiksi 30 euron arvoisella lahjakortilla juhlaintoilija saa vaikka mitä kivaa. Lahjakortin voi hankkia suoraan liikkeistä tai nettikaupasta presentcard.fi.

Jamie Oliver´s Christmas Cookbook (ei suomennettu) sisältää yli 400 sivua jouluisia reseptejä. Kirjassa on mm. reseptejä juhliin, ruokalahjoihin sekä tähteistä kokattaviin ruokiin. 24,90 € Adlibris.Yli 50 euroa 

Henkilö, joka tekee itse juhliinsa kukka-asetelmat, ilahtuu varmasti kukkasidontakurssista. Kursseja tarjoavat kukkakaupat ympäri Suomen ja hinnat vaihtelevat viidenkymmenen ja parinsadan euron välillä. Kukkakaupasta voi myös kysyä, voisivatko he neuvoa esimerkiksi hääjuhlien tulevien kimppujen sitomisen.

Olen haaveillut pitkään kunnon juhlavaloista, jotka ripustaisin parvekkeelle. Valoketjut ovat kalliita, mutta ne luovat kaunista juhlatunnelmaa. 56,90 € Granit.

Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua juhlaan, kuin hemmotteluhoito? Esimerkiksi Elämyslahjojen kautta voi ostaa lahjakortin vaikkapa kehon suklaahoitoon tai kuumakivihierontaan. 15 - 550 € Elämyslahjat.

Yleensä juhlaintoilija tykkää myös panostaa juhlapukeutumiseen. Juhla-asun hankkimiseen tarkoitettu lahjakortti esimerkiksi Zalandolle on lahja, josta on iloa pitkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |