Ihania häävinkkejä muista blogeista

maanantai 19. syyskuuta 2016

Olen viime aikoina päivitellyt ahkerasti hää- ja juhlablogilistaa, sillä olen törmännyt moniin uusiin, ihaniin hääblogeihin! Kannattaa käydä kurkkaamassa esimerkiksi Boho -hääblogia, jota kirjottelee ensi vuonna Suomenlinnassa häitään viettävä Henna. Filosofin morsian suunnittelee tunnelmallisia kaupunkihäitä ja Kirsi-Maria kertoo juhlapäivänsä suunnittelusta blogissaan Elämä on juhla. Katja suunnittelee ensi vuonna Tampereella vietettäviä häitään blogissaan Olen minä sua kattellut niinSip Sip, Hooray -blogissa Englannissa opiskeleva Jenni kertoo kesän 2018 vietettävien häiden suunnitteluista. Jos juhla-aiheinen blogisi puuttuu vielä listaltani, niin kommentoi ihmeessä tämän postauksen loppuun tai laita minulle s-postia osoitteeseen elamanipaiva@gmail.com. 

Hää- ja juhla-aiheisten blogien lisäksi olen löytänyt ihania juhla-aiheisia vinkkejä myös muista blogeista ja haluankin jakaa nyt lempparini kanssanne. Lukisin myös mielelläni, jos sinulta löytyy jotakin ei-niin-perinteisiä vinkkejä juhliin ja häihin. :)

Kuva: Pientä kivaa

Pannunalunen häälahjaksi
Pientä kivaa -blogin Roosa teki häälahjaksi tutuilleen aivan huikean hienon pannunalusen. Reunan päivämäärä on tehty numeroleimasimella ja kuvio ja spreijattu sabluunan avulla. Pientä kivaa -blogin postaukset koostuvat muun muassa käsitöistä, askartelusta, sisustus- ja pukeutumisvinkeistä ja näperryksestä.


Karkkikuluma
Bongasin supersöpön ja -hauskan "karkkikuluman" Emman kirjoittamasta Alla mina kära krimskrams -blogista. Emma meni tänä kesänä naimisiin ja hän käy paraikaa hääpäiväänsä läpi blogissaan. 


Salatehtävät häissä
Luin ensimmäistä kertaa häiden salatehtävistä Perunamiehen morsian -blogista. Heinäkuun morsian kertoo blogissaan salatehtävien olevan häävieraille osoitettuja tehtäviä: "Jokaisen paikkakorttina toimivan joutsenorigamin siipien väliin oli piilotettu viesti, jossa luki joko jokin tehtävä tai sitten vain 'nauti juhlista'. Tehtäviä oki noin puolelle vieraista ja yritimme valkata mahdollisimman sopivia tehtäviä jokaiselle." Salatehtäviä olivat muun muassa pitkän wc-paperipalan kiinnittäminen kenkään, kuvitteellisen piilolinssin etsiminen, ruokajonossa kiilaaminen ja irvistely. Mielestäni aivan loistava leikki, jonka aion todellakin toteuttaa jossakin juhlassani! 


Häätilan koristelu
Juhlahumua -blogista löytyy vinkkejä häätilan koristeluun. Postauksessa suositellaan muun muassa miettimään, mihin juhlatilassa kannattaa laittaa koristeita: "Koristeluja mietittäessä kannattaa pohtia vieraiden oleskelupaikkaa, ruokien tarjoilupaikkaa, kahvipöytää ja muita juhlien kannalta oleellisia paikkoja, ja sijoittaa koristeet sinne. Käytä hyväksesi koko tila katseen korkeudelta kattoon saakka."


8 kommenttia:

 1. Voi kun kiva, että inspiroi ja jaoit tämän! <3

  VastaaPoista
 2. Sain itseasiassa juuri tänään aikaiseksi laittaa pystyyn oman hääaiheisen blogin! Pakko päästä purkamaan näitä ideoita ja ajatuksia johonkin muuallekin kuin sulhaselle :D

  Blogissa on vasta yksi postaus, mutta muutama tulossa lähipäivinä ajastettuna! :)
  http://www.lily.fi/blogit/tahdotaan-2018

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu! Lisäsin blogisi listalle. Ihanaa hääsuunnitteluaikaa ja bloggaamista, jään innolla seuraamaan blogiasi. :)

   Poista
 3. Jeee, turhan vähän tulee luettua suomalaisia blogeja. Tää oli kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vaan ahmimaan mitä ihanampia juhla-aiheisia blogeja. :)

   Poista
 4. Ihania häävinkkejä on sinunkin blogisi täynnä :) Tervetuloa kurkistamaan myös uuteen Morsiusmietteitä-blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Blogisi onkin ensimmäinen vuoden 2019 hääblogi listauksessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |