Elämäni päivä Kotiblogit -lehdessä!

tiistai 6. syyskuuta 2016


Iloisia uutisia! Olen mukana tänään ilmestyneessä Kotiblogit -lehdessä! Minua pyydettiin kirjoittamaan lehteen juttu, jonka teema pyörisi aiheiden deli, design ja discover ympärillä. Innostuin aiheesta kovasti ja mieleeni tuli melkein heti intiimi sadonkorjuujuhla marokkolaisilla mausteilla. Olen lehdessä yhden aukeaman jutulla, mutta kuvauksista jäi runsaasti julkaisematonta materiaalia, jota julkaisen myöhemmin täällä. Käyn muutenkin tarkemmin läpi, mistä marokkolaishenkinen sadonkorjuujuhlakattaukseni koostui. Sitä odotellessa voi käydä lukaisemassa jutun kaupan lehtihyllyllä tai ostaa lehti kotiin ja fiilistellä lehden ihania syyshenkisiä juttuja! Lehdessä on mm. sisustusvinkkejä, bloggaajien asuntojen esittelyä, leivontaohjeita sekä diy-ohjeita. Onko Kotiblogit -lehti sinulle tuttu? :) 


6 kommenttia:

 1. Oho, onneksi olkoon lehteen pääsystä! :)

  VastaaPoista
 2. Wow onnea! En olekaan törmännyt tuollaiseen lehteen, kuulostaa mielenkiintoiselta ja täytyy varmaan käydä kaupassa hypistelemässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Suosittelen lämpimästi, että käyt hypistelemässä. Lehdessä on mielenkiintoisia juttuja erilaisista blogeista. :)

   Poista
 3. Aivan ihana juttu, sylintäydeltä onnea!
  Pitääkin tilata ystävältä lehti tännekin.

  Lempeää syyskuun jatkoa täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :) Lehdessä on tosiaan mielenkiintoisia, syksyisiä juttuja erilaisista blogeista, joten ehdottomasti kannattaa ottaa se kaverilta lukuun. Kiitos samaten lempeää syksyn jatkoa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |