Mitä juhlatarvikkeita on vaikea löytää?

tiistai 27. syyskuuta 2016

Olen tässä viikonlopun ja alkuviikon suorittanut raivokasta googlettamista ja huonekalu- ja sisustuskaupoilla kiertämistä mieheni kanssa johtuen sisustusprojektistamme. On se vaan niin kummallista, että sitten kun päättää tehdä sisustukselle jotakin, niin sopivien tuotteiden pitäisi löytyä heti! :D Ollaan myös pohdiskeltu, voiko kerran maalattua tapettia maalata uudestaan? Jotkin tuotteet, kuten viskikaappi ja tarpeeksi iso cd-hylly tuntuvat todella olevan kiven alla. Mitenkään mahdoton ajatus ei olisi jossakin vaiheessa teettää noita puusepällä, mutta vielä tähän asuntoon emme halua panostaa niin paljoa. Olemme tällaisia kalkkiksia, että meiltä löytyy PALJON cd-levyjä, eikä cd-hyllyjä ole tosiaan enää nykypäivänä oikein tarjolla. Jos siis osaat vinkata, mistä löytyisi vähintään neljärivinen cd-hylly, niin vinkkaa ihmeessä! 

Sisustustuotteiden metsästyksestä mieleeni tuli häiden suunnitteluaika, jolloin metsästin mitä milloinkin. Sen jälkeen olen muitakin juhlia suunnittelessa törmännyt siihen, ettei kaikkia juhlatarvikkeita ole helposti saatavilla. Minulle päänvaivaa ovat tuottaneet mm.
  • paikkakorttipidikkeet
  • näyttävät juhlahiuskorut
  • tietynlaiset karkit, kuten pyöreät raitatikkarit 
  • pienet lasimaljakot ja -pullot
  • kullan väriset kynttilänjalat ja tuikkukipot 


Etsimme häihimme ohjelmakorttien pidiketta KAUAN. Lopulta bongasin punaiset sydänpidikkeet erään morsiamen blogista ja lankoni maalasi ne hopeiksi. 

Minua kiinnostaisi lukea, oletko sinä joutunut etsimään jotakin juhlatarviketta pitkän aikaa? Puuttuuko joitakin juhlatarvikkeita kokonaan suomalaisten kauppojen ja juhlakauppojen tarjonnasta?


Ps. Olen koonnut tänne suomalaisia juhlatarvikkeita myyviä nettikauppoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |