Häätarina: Häidemme ohjelmanumerot, osa 1

maanantai 6. lokakuuta 2014

Ruokailun jälkeen vierailla oli jonkin verran aikaa seurustella vapaasti, jonka jälkeen alkoi ensimmäiset juhlamme ohjelmanumerot. Ohjelman miettiminen häihin oli iso asia, jota kääntelimme ja vääntelimme pitkään. Ensiksi ajattelimme, että ohjelmaa olisi hyvin vähän. Kirjasimme ylös kaikki mieleen tulevat ohjelmanumerot ja lähdimme karsimaan niistä. Lopulta ohjelmaa olikin jo ihan jonkun verran ja pohdimme pitkään, että onko sitä sopivasti. Onko hyvä, että juhlassa tapahtuu tasaisesti?

Ja täytyy sanoa, että oli. Mietimme, millaisissa hääjuhlissa itse viihtyisimme ja tulimme siihen lopptutulemaan, että sellaisissa, joissa on sopivassa suhteessa vapaata oleskelua, ohjelmaa sekä ruoka ja kahvi oikeaan aikaan. Sen pohjalta koostimme oman aikataulumme ja meille jäi häiden jälkeen fiilis, että aikataulutus oli sopiva ja ohjelmaa oli hyvä määrä.

Kaikki kuvat Mika Martikainen. Ethän kopioi!


Ensimmäinen varsinainen ohjelmanumero oli äitini puhe. Pehmitimme molempien äitejä aika pitkään, jotta saimme heidät pitämään puheet. Ja onneksi pehmitimme! Itkin koko äitini puheen ajan, niin koskettava ja ihana se oli. Äitini pisti meidät vuoron perään kyykistymään ja neuvoi, että toista ei saa painaa alemmas vaan täytyy olla samalla tasolla samanarvoisina. 

Puheen jälkeen Valaja -yhtye esitti akustisesti kolme kappaletta, Ismo Alangon Rakkaudesta sekä meille yllätyksenä Hurriganesin I will stay:n sekä CMX:n yhden kappaleen, jonka nimi ei nyt tule mieleeni. Musiikkiesitys sopi hyvin puheen kaveriksi ja edusti häidemme rauhallista hempeilyosastoa.Akustisen esityksen jälkeen oli hieman pitempi pätkä vapaata oleskelua, jonka jälkeen oli kahvin aika. Kahvituksesta kerron seuraavassa postauksessa tarkemmin. Kahvien jälkeen oli aika päästää sulhasen äiti jännityksestä, kun oli hänen puheensa vuoro. Hänen puheensa oli ihana ja tuli suoraan sydämestä. Itse asiassa en muista erityisesti yksityiskohtia puheesta, mutta se jäi mieleeni kun hän kertoi, miten mieheni hoitotäti oli kutsunut miestäni pienenä Matlockiksi hänen vekkulin hymynsä takia. Pitäisikin pyytää molempien äideiltä, saisiko puheet vielä luettavaksi.


Puheen jälkeen pelasimme bestmanien ja kaasojen suunnittelemaa Mikä heitä yhdistää -peliä, jossa he näyttivät vieraille lappuja niin ettemme me nähneet, mitä niissä luki ja meidän piti arvata, mitä ylös nousseita vieraita yhdistää. Oli muuten kinkkisempi peli, mitä olin luullut! Mutta hauskaa oli.

Tämä olikin ainoa hääleikki, mitä juhlissamme oli. Pelin jälkeen oli ensimmäinen tanssimme, josta alkoivat tanssit ja bilebändin keikka. Lisäksi oli vielä kimpun ja sulhasneulan heitto, mutta näistä kerron ohjelmanumeroiden kakkososassa. Kerron myös juhlamme oheisohjelmasta, muun muassa Dateboxista.

Millaista ohjelmaa teidän häissänne on/oli? Mietittekö tarkat ohjelmanumerot vai onko/oliko teillä enempi vapaata olemista ja juhlimista? :)

2 kommenttia:

  1. Tuo "mikä heitä yhdistää"-peli on hauska, se on ehkä ainoa leikki jonka olisi halunut meidän häihin. Kaaso ja BM ei kuitenkaan suunnittellut mitään yllätysohjelmia meidän pyynnöstä joten tätä ei meillä nyt nähty. Sen sijaan meillä kuultiin myös monta hyvää ja hauskaa puhetta ja ihan viimeisinä päivinä ennen häitä heitimme hääbingon kasaan, joka oli suuri hitti! Illan viimeinen ohjelmanumero, joka pidettiin bändin ekan tauon aikana, oli kimpun heitto. Kaaso sai kimpun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä hauska, ja vieraat piti meitä ihan tyhminä kun ei meillä raksuttanut! :D Hääbingo on kyllä hauska, ja vielä suht tuore leikki häissä, joka kiinnostaa vieraita. Meilläkin oli se, mutta oltiin tehty ehkä hieman liian helppoja kohtia siihen, koska bingoja tuli hetkessä monta. Onkohan sinulle kohta luvassa siis kaason pesti kaasosi häihin? :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |