Häätarina: Häidemme ohjelmanumerot, osa 2: Koko ilta musiikkia!

maanantai 20. lokakuuta 2014

Täällä aloitin kertomaan häidemme ohjelmasta ja nyt on aika kertoa siitä lisää. Tuntuu vähän haikealta, kun hääpäivä alkaa olla pikkuhiljaa käytynä läpi ja paketissa. Jos haluat lukea jostain asiasta lisää,  tietää jotakin häihimme liittyvistä asioista tai vaikkapa vinkkiä häiden suunnitteluun, laita kommenttia.

Ethän kopioi kuvia! 
 
Mikä heitä yhdistää -leikin jälkeen oli vuorossa ensimmäinen tanssimme. Meille kappalevalinta Saran Yhtenä iltana (orig. Hector) oli helppo. Hieman mietimme lyriikoiden sopivuutta tilanteeseen, mutta päädyimme siihen, että kyseessä on meille tärkeä kappale ja sillä on eniten merkitystä. Ensimmäinen/ ensimmäiset tanssit tuntuivat hieman vaivaannuttavilta. Tuntui niin pitkältä se aika, kun me tanssimme ja vieraat vaan tuijottivat. :D

Vanhempien tanssiksi olimme valinneet Ismo Alangon esittämän Elokuun häävalssin. Tanssin mieheni isän kanssa, ja olipa tekemistä, että pysyin perässä! Kolmantena tanssina meillä oli Topi Sorsakosken Olet kaikki. Mietimme sellaistakin mahdollisuutta, että kesken viimeisen tanssin alkaisi jokin villi rumba vieraiden yllätykseksi, mutta hylkäsimme ajatuksen. Kieltämättä hitaita tansseja oli ehkä liikaa, koska illan bilebändi Chapter 11 aloitti Romanssilla. 

Kuva: Mika Martikainen
Bändi soitti kaksi settiä, eli tauon kanssa noin 21-23. Bilebändin keikan jälkeen laitettiin soimaan Spotifysta sinne keräämäni bilelista. Yllätyin, miten harva innostui bilettämään ja tanssimaan sisällä enää bändin keikan loppumisen jälkeen. Lämmin kesäilta ja -yö houkutti vieraita olemaan ulkona. Lisäksi aiemmin juhlassa esiintyneen yhtyeen, Valajan kitaristi intoutui musisoimaan ja sai muutkin vieraat mukaansa laulamaan ja fiilistelemään.

Seuraavassa postauksessa kerron sulhasen kukkaneulan ja morsiamen kimpun heitoista, joihin häidemme viralliset ohjelmanumerot päättyivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |