Häätarina: Kahvit ja karkkibuffet

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kahvittelu juhlissamme alkoi noin kello 18:30, kun ruokailu oli alkanut 16:15. Tämä ei ollut yhtään liian aikaisin ruokailuun nähden, sillä muutama vieras ehti jo kysellä, että milloinkas saataisiin kahvia. Kahvi oli tosiaan keitetty pitopalvelun omissa tiloissa ja se kiikutettiin keitettynä juhlapaikalle. Kakkuna meillä oli valkosuklaajuustokakkua karhunvatukkakiilteellä. Onneksi pitopalvelusta varmistettiin häiden alla koristekukkien väri, sillä he elivät käsityksessä, että kakkuun tulisi pinkkejä kukkia. Minä kauhistuin, että eiiii missään nimessä! Lopputulos onneksi oli toivotunlainen ja hyvä. Monogrammikakkukoristeen tilasin CaiSannista.


Kaikki kuvat Mika Martikainen, ethän kopioi!Jotenkin en ollut edes muistanut, että kakun leikkuuseen kuuluu polkaisu. Ja sulhanenhan se määrääkin meillä jatkossa kaapin paikan...Kahvin avecina tarjosimme lakkalikööriä ja konjakkia. Hyvin harva otti kahvin seuraksi avecin ja kummisetäni ottikin konjakit mukaansa tuumaten, että hän osaa kyllä arvostaa laatujuomaa vaikka muut vieraat ei! Alemmassa kuvassa näkyy tarkemmin teepussit, joihin kaaso askarteli sydämet. Teetäkään ei kovin moni juonut, ja nyt olenkin saanut nautiskella sydämellistä hääteetämme.Kahvien kanssa emme tarjonneet muuta syötävää kuin hääkakkua, koska meillä oli karkkibuffet. Karkkibuffet aukaistiin kahvien aikaan. Lapsivieraat olisivat kyllä halunneet käydä sen kimppuun jo samoin tein kuin huomasivat buffetin. Täytyy sanoa, että paras osuus häiden aattona oli karkkibuffetin kokoaminen kasaan. Minulle oli erittäin tärkeää, että karkit ovat teemaväriemme mukaisia ja niitä tulikin metsästettyä pitkin kesää. En osaa ihan tarkalleen arvioida paljonko karkkia buffetissa oli, mutta ehkä noin 12 kiloa. Oikeastaan kaikki esille olleet karkit olivat huvenneet vieraiden suihin. Emme muistaneet täyttää karkkibuffetia juhlan aikana, joten meille jäi pari kiloa karkkia tarjoamatta.


18 kommenttia:

 1. Jälleen kerran kaikki näyttää erittäin hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihanan ja herkullisen näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Hyvää oli vaikkakin karkkibuffet jäi kyllä maistamatta. :D

   Poista
 3. Huikeita kuvia jälleen kerran <3 Tuo teidän karkkibuffet on ihan mieletön, tykkään todella paljon noista glitterkirjaimista!! Ja kiva nähdä, että kakkukoriste toimi matalassa juustokakussa ja pysyi ilmeisesti hyvin pystyssäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ja värit osui juuri nappiin. Tuo kakkukoristeen &-merkin glitteröinti oli piste i:n päälle. Kakkukoristetta tullaan varmasti käyttämään kakun koristeena aina hääpäivänä. :)

   Poista
 4. Voi miten söpö karkkibuffet! :)

  VastaaPoista
 5. Upea karkkibuffet ja kakku näyttää myös mahtavalta! Olen haaveillut tuollaisesta kakkukoristeesta, mutta jotenkin tuntuu hieman hintavalta koristeelta vaikka onkin suomalaista käsityötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin kyllä lämpimästi suositella CaiSannin koristetta, yhdessä mietimme millaisen koristeen he valmistavat meille ja he kehittivät tuon &-merkin glitteröinninkin meille erikseen. Kakkukoristettahan voi hyödyntää esim. aina hääpäivänä. Mutta kannattaa pohtia asiaa. :)

   Poista
 6. Näyttää oikein tyylikkäältä, somistus, namit, kakku ja kuvat ovat todella upeita! Ja te niin näyttävä pari! Onnea vielä :) !!! Hauska huomata teillä olleen täysin samat avecit kuin meidän häissämme. Lakkalikööriä löytyy vieläkin kaapeista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Joo, ei meilläkään tainnut kun ihan muutama ottaa lakkalikööriä. :D

   Poista
 7. Ihania kuvia! Kivan näköinen paikka ja hienosti väriteemaan sopivat koristelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nuo värit meinasi hieman muodostua minulle jo pakkomielteeksi... :D

   Poista
 8. Upea kattaus, juhlava ja houkuttelevan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Huokaisin helpotuksesta, kun näin millaisella tarjoiluastialla hääkakkumme oli. Nimittäin pitopalvelu oli luvannut hankkia pleksistä tehdyn alustan, mutta ilmoitti sitten häiden alla ettei pystykään hankkimaan sellaista, mutta keksii jotain muuta tilalle. Täytyy sanoa, että tuo hopeinen tarjotin toimi ja istui kattaukseen paremmin kuin läpinäkyvä laatikko olisi istunut. :)

   Poista
 9. Teidän karkkibuffet oli kyllä lumoavan näköinen! En olisi liikkunut illalla tuon pöydän äärestä minnekään :D Mitä noilla kaikille lasipurkeille tapahtui häiden jälkeen? Etteivät olisi myynnissä tai vuokrattavana..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, kyllä maistui makeiset vieraille! :D Kaikki purkit on valitettavasti myyty jo eteenpäin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |