Hääparin tarina -taulu

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Olen varmaan jossakin postauksessani maininnut, että meille tulee Hääparin tarina-taulu, josta vieraat voivat tutustua tarinaamme. Pitkään mietin, millaisen siitä tekisin, kunnes päädyin hyvin simppeliin versioon mustilla kehyksillä. 


Siitäpä tekin näette vähän, että milloin ollaan tehty mitäkin. :) Täytyy vielä miettiä paikka taululle juhlapaikassa. Ajattelimme myös näin, että tällaisella simppelillä taululla voimme ohittaa varsinkin sukulaisten kyselyt, että "kauankos te olette olleet yhdessä" jne.

Olettekin varmaan huomanneet, että monogrammimme vilisee vähän kaikkialla. Tarkoitus onkin, että monogrammi palaa vieraimme verkkokalvoihin kiinni! :D 

Käyttekö jotenkin häissänne läpi tarinaanne, esimerkiksi diaesityksellä? :)

16 kommenttia:

 1. On muuten hyvä idea, täytyy laittaa mietintään joku tällainen. Joko taulu, tai sitten joku pieni lehtinen, missä olisi vähän tekstiä ja kuviakin. Sen voisi sijoittaa sitten vaikka vieraskirjan läheisyyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. :) Tällaisenhan voi tosiaan toteuttaa miten vain. Jossakin vaiheessa mietin, että olisin lisännyt tällaisen lehtiseen, jossa esittelemme vanhempamme ja kaason sekä bestmanit. Joka tapauksessa varmasti kiinnostava yksityiskohta vieraille.

   Poista
 2. Oikein kiva toteutus! Meille tulee tällainen myös, maalasin valkoisella maalilla tummalle laudalle nuo tiedot. Ja lätkäistään se "taulu" sitten johonkin kohtaa juhlapaikalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuulostaapa kivalta, minusta ei kyllä olisi ollut maalaamaan taulua.

   Poista
 3. Mekin mietittiin vastaavaa juhlaan hieman eri teksteillä, mutta kuitenkin. Juuri sama mielessä, että ihmiset ei kyselisi niin paljon nuita perus juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tympii vastailla samoihin kysymyksiin. Olisipa pitänyt älytä lisätä tuohon viimeiseks kohdaks, "Lapsia, 2050". :D

   Poista
 4. Ihana! Tykkään näistä paljon, etenkin jos hääpari ei ole ihan läheisimpiä kavereita, joiden stoorin muutenkin tuntee. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin tällaisen halunnut meillekin. Mutta mitäpä sitä nyt enää harmittelemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mutta voithan sinä tehdä tällaisen teille kotiin.

   Poista
 5. Tämä on hauska ja kaunis idea! :) Toi teidän monogrammi on vaan niin hieno! :) Meillä tulee juhlapaikalle pyykkinarulle valokuvia meidän pitkästä yhteisestä taipaleesta aina yläasteen luokkakuvista vanhojen tanssien ja penkkareiden kautta aikuisikän seikkailuihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos molempiin! :) Kuulostaapa kivalta tuo pyykkinaru, varsinkin kun teiltä löytyy yhteistä historiaa pitkälti.

   Poista
 6. Onpa ihana idea! Enkä ole törmännyt häävieraana vielä tällaiseen. Kerrotut päivämäärät ovat mielenkiintoisia, ihan näin uteliaille lukijoillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti olisikin suurimmalle osalle vieraista uusi juttu. Joo näin minä ajattelinkin, että kun en ole sen kummemmin kertonut täällä yhteisestä historiastamme sulhaseni kanssa, niin kerron edes jotakin. ;)

   Poista
 7. Hmm.. Mutta lukeeko tuossa naimisiin 28.5.2014..? Toukokuuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukee kyllä, mentiin siis toukokuussa maistraatissa naimisiin. Elokuussa vietetään hääjuhlaa. http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2014/06/milta-nayttaa-rouvasihminen.html

   Poista
 8. Nyyh, aiempi kommenttini katosi jonnekin. Kirjoitin siinä, että teillä on tosi sama "aikataulu" kuin meillä: tavattiin kesällä 2010, vuosipäivä lasketaan saman vuoden elokuusta, kihloihin kesäkuussa 2012 ja ensi kuussa häät. Nätti tuo teidän taulu! Ei voi olla liikaa monogrammia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! No kylläpäs sattui. :D Kiitos. Joo, monogrammia ei varmaan hirveämmin tule käytettyä enää häiden jälkeen niin yritän nyt tunkea sitä kaikkialle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |