Paperituotteiden suunnittelua á sulhanen: Ohjelma

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Eräänä yönä töistä palattuani minua odotti ihana yllätys. Sulhanen oli suunnitellut ohjelmalehtisemme. :) Täällä pohdiskelin hääpäivän aikataulutusta ja pidettyämme palaveria pitopalvelumme kanssa löimme päivän kulun lukkoon. Ensimmäiseen versioon verrattuna aikatauluun on laitettu ilmaa. Pientä ohjelmaa tarkoittaa, ettei ohjelmaa ole varattu koko tunnin ajaksi vaan siihen sisältyy myös hengailuaikaa, jota voi käyttää vaikkapa Dateboxin täyttelyyn. Emme halunneet erityisen tarkasti kertoa ohjelmien sisällöstä tai esimerkiksi mitä tapahtuu, kun hääpari saapuu paikalle. 

Vielä pitäisi löytää jostakin korttipidikkeitä, joihin laittaa ohjelmat. Ne tuntuvat olevan melko kiven alla, joten olisiko kellään kertoa vinkkiä, mistä niitä voisi löytää? Miltä hääpäivän aikataulu vaikuttaa? :)

16 kommenttia:

 1. Ihanan nätti ja selkeä ohjelma! :)

  VastaaPoista
 2. Mulle tän ohjelman teko on ollut ihan kamalaa. Musta on tosi vaikea arvioida esim. Kauan jengi syö. Puuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettekö ole jutellut teidän ruuasta vastaavan henkilön kanssa asiasta? Mulla ei ollut hajuakaan paljonko ruualle pitäisi varata aikaa, mutta cateringista vastaavamme auttoi siinä. Tosin eihän ohjelmaan ole pakko laittaa kellonaikoja. :)

   Poista
 3. Superhieno! Taisin tähdä tällaisen vähän aikaa sitten FB:n Häät 2014 -ryhmässä. Tosi kiva :) Tykkään yksinkertaisesta toteutuksesta, jossa on vähän jotain leikkisyyttä. Me vielä pohditaan ohjelmanumeroita, mutta haluaisin pitää ne hyvin yksinkertaisina. Ohjelman ilmoittaminen visuaalisena helpottaisi meidän touhua siinä mielessä huimasti, että sitä ei tarvitsisi tehdä kolmella eri kielellä. Pistän ehdottomasti korvan taa, tosin itse toteuttaisin ohjelman mieluiten ilman kellonaikoja - vaikka ne ovatkin vain suuntaa-antavia - jotta siitä ei aiheudu kenellekkään aikastressiä, mikäli kaikki ei menekään niin kuin on suunniteltu. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ainiin, kun teillä on monikieliset häät. Tällainen kuvallinen toteutus olisi varmasti vieraistannekin selkeämpi ja hauskempi kuin kolmella kielellä kirjoitettu ohjelma. :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä tyylikäs! Saanan tavoin harkitsisin ehkä kuitenkin noiden kellonaikojen laittamista esille, jotta vieraat eivät ala tuijotella niitä liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mietittiin kellonaikojen laittamista, ja päädyttiin lopulta siihen, että laitamme ne, toki vain suuntaa-antavaiksi. Juhlissamme on vieraita, jotka tulevat poistumaan tietyn ohjelmanumeron jälkeen ja tilaamaan taksin, joten noin kellonajat helpottavat heitä. Lisäksi juhlatilassamme on vain yksi vessa miehille ja yksi naisille, joten kellonaikojen perusteella voi ajoittaa omat vessakäyntinsä. :D

   Poista
 5. En ole varma millaisia etsit, mutta SInellin sivuilta löytyi tällaisia: http://www.sinelli.fi/sinelli/haku?searchTerms=korttipidike&doSearch=Hae&_sourcePage=5jGCLIZv3bXNeUFPib4Xze0Zr0dsBRp3&__fp=1Ji1JivvDjA%3D
  Ja randomilla google-etsinällä tämmöisiä: http://www.pandurohobby.fi/Catalogue/50-Luo-koristele/5010-Decoupage/501060/1/820537-Korttipidike-sydan

  Tosi hauska ja selkeä ohjelmalehtinen! Sulhaselle propsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä! :) Itse asiassa hoksasin, että myös nimellä paikkakorttipidike löytyy tällaisia pidikkeitä.

   Poista
 6. Mietin myös jättäväni nuo kelloajat pois, tai sitten laitan kellonajat isoille jutuille, kuten hääpäri saapuu ja häätanssi, muutoin saa mennä painollaan. Olen yrittänyt keksiä miten juhlien ohjelmakortit tehtäisiin, mutten ole vielä keksinyt mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voihan tosiaan tehdä niin, ettei kaikkien kohtien kohdalla ole kellonaikaa. Luulen, että vieraita kiinnostaa mainitsemiesi lisäksi ruoan ja kahvittelun alkamisaika. :)

   Poista
 7. Tosi tyylikkäät ohjelmat! Hauska idea nuo kuvakkeet ja ihanan yksinkertaiset, juuri sopivasti infoa. Nuo kellonajat ovat minun mielestä oikein sopivat, pysyvät vieraatkin kärryillä aikataulusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, tietävät milloin on aikaa käydä vessassa tai röökillä yms.

   Poista
 8. Upeat ohjelma lappuset! Itse olen mietiskellyt hieman saman tyylistä, lähinnä juurikin että olisi tuollaiset pienet kuvat jotka kuvaavat kyseistä ohjelmaa ja sitten teksti. Saanko udella että onko nuo kuvakkeet ladattu jostain nettisivulta? Olen kolunnut nimittäin läpi netin kaikki syöverit enkä ole tahtonut vastaavia löytää. Ovatko nuo brusheja vai stamppeja? Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni, että vastaamisessa kesti! Mutta kiitos! :) Kyselin mieheltäni, mistä hän otti kuvakkeet, mutta eipä hän enää valitettavasti muistanut, netistä jostakin. Varmaan googlettamalla löytyy? :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |