Paperituotteiden suunnittelua - menu

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Minulla on paraikaa meneillään ahkera paperituotteiden suunnittelu, joka sisältää muun muassa menun, ohjelman, bingon ja drinkkibaarin ohjeet. Perusideana on hyödyntää monogrammiamme ja kahta kutsuissa käyttämäämme fonttia. Väreinä ovat teemavärimme hopea/harmaa, musta ja valkoinen. Pari päivää sitten sain suunniteltua menumme, joka on hyvin simppeli, mutta toimii mielestäni kattauksemme kanssa. Alusta asti oli selvää, että teen jokaiselle vieraalle oman menun, lautasliinan ympärille laitettavan rinkulan. Olin ajatellut painattaa ne, mutta päädyinkin toiseen lopputulokseen eli askartelu-urakkaan. 

Ensin ajattelin kaunokirjoitusta, mutta tulin siihen lopputulokseen, että näin menu on selkeämmin luettavissa. Tulostin siis menut A4:lle vaakapäin, yhdelle sivulle niitä mahtuu neljä. Sen jälkeen liimasin menun helmiäisharmaalle kartongille ja teippasin ne takaa kiinni. Lautasliinojen taittelussa on myös oma hommansa. Ne täytyy ensin avata, sitten taittaa jokainen kulma keskelle ja sitten puoliksi. Näissä siis riittää hommaa, mutta toisaalta voin tehdä ne täysin valmiiksi ennen hääpäivää.

Juhlassamme tarjoillaan siis
Kylmäsavupororieskat karpalosmetanalla
Katkarapunapit mätikastikkeella
Loimulohta remouladekastikkeen kera
Tortillatapakset
Kreikkalainen salaatti
Broileri-pastasalaatti
Kalkkunanfilerulla karpalokastikkeella
Riistakäristys
Puikulaperunamuusi ja Puolukkahillo
Perunarösti
Hunajaiset uunijuurekset


Nam, itselle ainakin vesi herahtaa kielelle menua lukiessa. Uuh, niitä tuleekin silmäiltyä kun väännän 80 menulautasliinapakettia. :D

10 kommenttia:

 1. Nämä on niin ihanat. Olisin juuri tällaiset halunnut meillekin, mutta pitopalvelun kanssa väännettyäni kättä ei homma onnistunutkaan. :/ Mutta kauniit siis ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On se harmi juttu, miten hankalaksi pitopalvelu jotkin asiat tekee.

   Poista
 2. On muuten hienot! Ja sopii todella hyvin yhteen noiden kauniiden lautasliinojen kanssa :) Ja menu kuulostaa oikein herkulliselta myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Vähän mietin, onko lautasliinan harmaa ja renkaassa oleva harmaa liian erisävyiset, mutta taitaa ne toimia yhteen.

   Poista
 3. Tykkään! Ovat niin oikeassa paikassa kun vaan voi olla:)

  VastaaPoista
 4. Onpa muuten menu hyvässä paikassa, tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä idea menuille! Tuli nälkä :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |