Hurmaavimmat hääkimput

sunnuntai 16. lokakuuta 2016


Minun hääkimppuni oli ihan hirveä. Tein sen yömyöhään eräänä iltana hääviikolla teko-orkideoista. Kaiken lisäksi kimppu oli aivan turha. Rakastan kuitenkin kukkia, vaikkei hääkimppuni perusteella siltä ehkä vaikuttaisikaan. :D Uppouduin erään junamatkan aikana selailemaan Pinterestistä kukkakimppujen kuvia. Täytyy sanoa, että silmääni miellyttää todella paljon vapaamuotoiset kimput, en siis ole tiukasti sidottujen kimppujen fani. Koska kuvat, ja kukat, kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässäpä teille kuvientäyteinen kukkapostaus sunnuntain ratoksi. Jos mietit esimerkiksi juhlakukkien hankkimista, kannattaa lukea hortonomi Seppo Leppäsen haastattelu täältä.

Miten paljon hääkimppu merkitsee sinulle? :)

Kaikki kuvat Pinterestistä.10 kommenttia:

 1. Seilaan aivan laidasta laitaan kukkia miettiessäni! Toisaalta voisin ihan hyvin käydä keräämässä kimpullisen luonnonkukkia, mutta toisaalta taas ammattilaisen sitoma kimppu olisi varmasti mielettömän kaunis ja kestäisikin paremmin. Lisäksi mies huomaa aivan varmasti jokaisen mahdollisen yksityiskohdan ja muistaa ne vuosikausia, kun taas itse olen sitä tyyppiä etten varmaan jälkeenpäin edes muista minkä värisiä ne kukat olivat.. Rakastan kyllä kukkia, mutta kimpun suhteen en ole päätynyt vielä minkäänlaiseen ratkaisuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lueskelemassa blogistasi kukkamietteitäsi, ja sen perusteella minulle tuli fiilis, että sinulle sopisi huolettomasti sidottu kimppu, jossa on paljon vihreää ja jonkun verran luonnonkukkia. Floristi varmaan osaisi tehdä kimpusta huolettoman elegantin. :) Hauskaa, että miehesi kiinnittää yksityiskohtiin huomiota. :)

   Poista
 2. Nyt on kyllä kimppuja minun makuuni! Itseäni jäi myös ihan vähän vain kaivelemaan oma hääkimppuni, koska jälkikäteen kuvia katsellessani se on melko pienen ja vaatimattoman näköinen, sopisi melkeinpä paremmin morsiusneidon kimpuksi. Onneksi en hääpäivän huumassa osannut analysoida sitä kriittisellä silmällä ja onneksi se oli VAIN hääkimppu, eli ei mikään kriittinen osa hääpäivän onnistumisen kannalta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa hääkimppujen tekijöistä haluaa nähdä puvun, jotta voi mitoittaa kimpun siihen ja morsiamen kokoon sopivaksi. Itsekin olisi pitänyt miettiä, että minkäkokoinen minulle sopisi. :D Mutta se on kyllä totta, että hääkimppu ei ole kovin olennainen asia hääpäivän onnistumisen kannalta. Itse asiassa minusta ei taida edes olla kuin yksi kuva kimpun kanssa, joten mitäpä sitä enää murehtimaan. :)

   Poista
 3. Onpa kauniita kimppuja! Kyllä huomaa itsekin menevän trendien mukana, kun vehreys, runsaus ja rentous miellyttää silmää :) Saa nähdä sitten minkälainen kimppu mulle tulee, kukkia en ole ehtinyt kunnolla miettimään vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosiaan olla, että kymmenen vuoden päästä sitä miettiikin, että olipa aikanaan rentoja ja vehreitä kimppuja eikä ne enää miellytäkään silmää. :D Kimppu varmaan muotoutuu, kunhan päätät, millaisia kukkia häihinne muuten tulee (jos tulee) ja millainen hääpukusi on. :) Itse olen näin jälkikäteen miettinyt, että olisi pitänyt miettiä hääkimpun tyyliä enempi juurikin peilaten juhlatilan kukka-asetelmiin ja hääpukuuni.

   Poista
 4. Olipa ihanan freesin ja erilaisen näköisiä kimppuja, joita olit tähän kerännyt! Tykkään! :)

  Mulla oli meidän maistraattipäivänämme melko tiukkaan pallon mallisesti sidottu kimppu valkoisista pioneista - sain jostakin päähänpinttymän siitä, että sellainenhan sen pitää olla. Nyt vow renewalia varten olisi tarkoitus mennä puolestaan aivan eri linjalla - kaikki kukat tilan somisteista alkaen olisi tarkoitus kerätä pihalta, pellon reunalta, ojan laidalta... Ja niin edelleen. :) Täysin luonnonkukilla siis mennään - osittain siksikin meidän päivämme valikoitui heinäkuun loppuun. Toisaalta, haluaisin jollain tapaa sekoittaa mukaan myös auringonkukkia, mutta katsotaan nyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) Pioneihin kyllä mielestäni sopii myös tiukasti sidottu kimppu. Aika hauskaa, että sinulla on erityyliset kimput. Onko myös pukusi ja muut asusteesi erilaiset?

   Poista
 5. Olipa inspiroivaa ihastella näitä, kiitos! Pidin erityisesti tuosta keltaisia pietaryrtin näköisiä palloja sisältävästä leikkisästä kimpusta. Uskomatonta, miten kukkakimpustakin voi välittyä niin erilaisia tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kiva lukea, että sait kuvista inspiraatiota. :) Kukkien värit ja koot sekä kimpun väritys, koko ja sidontatyyli vaikuttavat siihen, millaisen tunnelman kimppu välittää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |