Katsaus sisustusprojektin etenemiseen

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kerroin muutama viikko sitten sisustusprojektistamme. Olemme edistyneet projektissamme jonkin verran. Pääasiassa olemme siivonneet ja etsineet uusia kalusteita ja sisustustavaroita.  Olemme saaneet saimme aikaiseksi järjestellä eteisen ja wc:n kaapit. On se vaan hurjaa, miten paljon turhaa tavaraa tulee säilöttyä! Lisäksi saimme huomata, miten sitä turtuu huonoihin säilytysratkaisuihin. Esimerkiksi olen nyt neljä vuotta kamppaillut siivouskomeromme kanssa. Imuri ei meinannut mahtua sinne ja muovipussit olivat ympäriinsä. Ratkaisu oli niinkin helppo kuin letkutelineen hankkiminen imurin letkulle ja riippukorin hankkiminen muovipusseille. 

MAKUUHUONETavoitteena oli rauhoittaa makuuhuonetta tyhjentämällä sieltä tavaraa pois. Tähän mennessä olemme saaneet poistettua sieltä lautapelit, ompelukoneen ja pienen neliöhyllyn. Peili on menossa veljelleni, kunhan seuraavan kerran käymme idässä. Hääpuvun laitan kaappiin, kunhan ehdin raivata sille tilaa. Päätimme sijoittaa viskikaapin makuuhuoneeseen, sillä sille ei löytynyt muualta luontevaa tilaa. Viksikaappi tulisi tv:n alla olevan pöydän viereen peilin ja hääpuvun tilalle. Emme vain vielä ole osanneet päättää, mikä yllä olevista vitriineistä sopisi siihen parhaiten. Kaikki ovat Ikean tarjontaa, sillä emme halua tällä hetkellä maksaa vitriinistä paljoa. Malsjö voisi sopia tilaan parhaiten, sillä se on siroin, mutta se on samalla myös kallein. Mikä vitriineistä sopisi parhaiten viskikaapiksi makuuhuoneesemme? 

HYLLY JA PEILI POIS


VISKIKAAPIN HANKKIMINEN 

TURHAT TAVARAT POIS


KYLPYHUONE


Kylpyhuoneen sisustaminen on melkein valmis. Hankimme sinne uuden, sopivamman värisen maton sekä telineet shampoille ja kodin pesuaineille. Järjestelimme myös kylppärin kaapin uusiksi. Pyyhkeiden hankkiminen on vielä työn alla, sillä en ole vielä onnistunut löytämään sopivan sävyisiä vihreitä pyyhkeitä.

VÄRIKOODATUT PYYHKEET 

TELINEET SHAMPOILLE + KODIN PESUAINEILLE 

UUSI MATTO KYLPYHUONEESEEN


OLOHUONEHankimme olohuoneeseen uuden työtuolin, Logan -tuolin Askosta. Hassua, miten paljon yksi tuoli voi vaikuttaa! Hankinnassa olisi vielä työpöytä. Nykyinen työpöytä on sinänsä toimiva, mutta se on mielestäni ruma eikä sovi sisustukseemme ollenkaan. Tummempi pöytä sopisi tilaan paremmin. Lisäksi minusta olisi kiva, jos tietokoneen saisi siirrettyä pöydältä lattialle. Otamme työpöydän yläpuolella olevan hyllyn pois ja tilalle laitamme pari julistetta, jotka tilasin Deseniosta


Cd- hyllyn etsiminen on tuottanut eniten päänvaivaa. Niitä kun ei enää nykypäivänä ole oikein myynnissä. Meillä on ajatuksena teetättää cd-hylly puusepällä jossakin vaiheessa, mutta emme vielä tähän asuntoon. Jos tiedät, missä on myynnissä isoja cd-hyllyjä, niin vinkkaa ihmeessä! Lp-levyille kaappi löytyi helposti. Ostimme Ikeasta Brimnes-kaapin. Kattolamppu tuntuu cd-hyllyn ohella olevan myös kiven alla. Mikään valaisin ei tunnu sopivan olohuoneeseemme. Etsintä siis jatkuu samalla, kun edelleen mietimme, maalaisimmeko olohuoneen ruskean seinän vaaleaksi vai emme. 


CD-HYLLY

KATTOLAMPPU 

OLOHUONEEN SEINÄN JA LISTOJEN MAALAAMINEN

TYÖPÖYTÄ + TUOLI

LP-HYLLY


TAULUTKEITTIÖ
Koska emme sijoita viskikaappia keittiöön, ei sen kalusteita tarvitse sijoitella uudelleen. Päätimme, ettemme ymppää keittiöön erillistä tee- ja kahvipistettä. Toteutamme sen sitten joskus, jossakin toisessa asunnossa. Uuden kahvinkeittimen hankkiminen alkaa kuitenkin olla ajankohtaista. Sopisiko keittiöömme paremmin punainen vai hopea kahvinkeitin? Astianpesukoneen osalta tilanne näyttää huonolta. Pienimmät koneet ovat kuuden hengen astiastolle ja kooltaan 55 x 45 x 50, mikä on meidän keittiöömme aivan liian iso. Voi siis olla, että joudumme luopumaan astianpesukonehaaveestamme. Keittiöpyyhkeiden hankkiminen on vielä työn alla, mutta olen löytänyt muutaman pyyhkeen, jossa yhdistyvät keittiömme värit punainen, vihreä ja valkoinen. 

KAHVINKEITIN

ASTIANPESUKONE 

KEITTIÖPYYHKEET


Suuntaamme näillä näkymin tänään kaupoille. Kunhan sisustusprojektimme valmistuu, laitan tänne ennen- ja jälkeen -kuvia. Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita! :) 

4 kommenttia:

 1. Oijoi! Sormet oikein syyhyävät päästä sisustamaan omaa kotia! Näyttääpä tosi kivoilta näissä kuvissa. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli aikoinaan kaksiossamme kapea astianpesukone, mikä kummallista kyllä maksoi enemmän kuin iso kone. Itse tykkään myös tosi paljon sisustaa kotiamme. Tällä hetkellä tavoitteena on karsia tavaroita vielä entisestään. Tyhjennettiin mm. keittiönkaapeista pari hyllyllistä vanhoja juomalaseja, koska todettiin, että kaksi ihmistä ei tarvitse kolmea hyllyllistä laseja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeteltiin miehemme kanssa myös, kuinka pienet astianpesukoneet voikaan olla kalliimpia kuin normaalikokoiset! Voisiko johtua niiden pienemmästä menekistä?.. Itse ainakin joutuu tekemään useamman karsintakierroksen, ekalla kerralla harvoin raaskii heittää pois kaikkea, mikä joutaisi menemään. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |