Juhlaintoilijan kalenteri vuodelle 2017!

maanantai 3. lokakuuta 2016


Kalenteri on minulle supertärkeä enkä ole koskaan edes harkinnut siirtyväni puhelimen kalenterin varaan. Minusta paperikalenterit ovat varmin vaihtoehto. Kalenteri toimii minulle menojen muistuttamisen lisäksi päiväkirjana. Säilytän kaikki kalenterini ja selailen niitä silloin tällöin, muistelen menneitä vuosia. Tämän takia kalenterin hankkiminen on iso projekti, johon käytän paljon aikaa. Tänä vuonna minulla kävi niin onnellisesti, että bongasin ensi vuoden kalenterini ennenkuin olin edes ehtinyt aloittaa sen etsimistä. Selailin Chic Companyn sivuja, ja bongasin sieltä mitä ihanimman näköisen kalenteripakkauksen, jossa komeili kalenterin lisäksi tarroja, muistilappuja sekä kirjanmerkkejä. Mietin pari päivää kalenterin hintaa (36,95€), kunnes päätin, että kalenterista olisi minulle varmasti hintansa veroisesti iloa koko ensi vuoden ajan ja tilasin sen. Kalenteria valmistaa me & my big ideas -yritys (eli mambi), joka on lanseerannut The Happy Planner -kalenterimalliston. Jenkkiyritys on tuottanut erilaisia kalentereita ja oheismateriaaleja jo vuodesta 1998. Itse en ollut aiemmin kuullutkaan kyseisestä kalenterimallistosta, mutta minusta tuntuu jo nyt, että yritys saa minusta pitkäaikaisen asiakkaan. Kalenterissa kun kohtaa vihdoin kaikki ne elementit, joita olen vuosia metsästänyt: selkeys, värikkyys, inspiroivuus ja sopiva koko. Tapanani on ollut koristella kalentereihin juhlapäivät piirroksilla, mutta nyt kalenterini on jo itsessään aika paljon juhlavampi. Kalenteria selaillessa mieleeni heräsi kysymys: miksi Suomessa perinteisesti myydään niiiiin tylsiä kalentereita?Onko kalenteri sinulle tärkeä? :)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, toinenkin kalenteri-intoilija! Itse olen siirtynyt bullet journalin käyttöön, mutta teen edelleen tulostettavia sivuja ja tarroja näidenkin plannerien käyttäjille. :) Kurkkaa ihmeessä Etsy-puotiini: https://www.etsy.com/shop/designsarandia <3 Niin ja lisää omia kalenterijuttujani löytää toisesta blogistani www.sarandia.fi

  P.S. Olethan jo löytänyt Facebookin planneriryhmät Planner Lovers Finland ja Kalenterimania? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin jo aiemmin ihaillut suunnittelemiasi sivuja! :) En itse asiassa ollut kuullutkaan mainitsemistasi ryhmistä, mutta niihin liityn ehdottomasti samoin tein.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |