Swarovskin kristalleja vihkisormuksen viereen?

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Nythän on käynyt niin, että en enää käytä kihlasormustani. Aikani sitä käytin vihkisormukseni kaverina, kunnes kyllästyin siihen, miten kihla on liian pieni ja koruton verrattuna vihkisormukseen. Se oikeastaan vei vihkisormuksen hehkua pois. Niinpä olen viime ajat käyttänyt pelkkää vihkisormusta. 
 Parhaiten mielestäni vihkisormukseni kaveriksi sopisi rivi kiviä. Timantteihin vaan ei tällä hetkellä tohtisi sijoittaa, kun vihki oli jo sen verran hintava. Vaihtoehdoksi löysin swarovskin kristallit, mutta en tiedä miltä ne näyttävät timantin vierellä? Ovatko ne ihan halpismeininkiä vai varteenotettava vaihtoehto?        
Yllä olevat sormukset löytyvät Glamiran nettisivuilta. Vihkisormukseni paksuus on noin 2,5 mm ja mietinkin, minkä paksuinen rivistö sen kanssa sopisi parhaiten? 

Täytyy myöntää, että fiksuinta olisi aikanaan kihlaa ostaessa miettiä vihkisormusta samalla. Hankitteko te kihla- ja vihkisormuksen samaan aikaan? Mikä yllä olevista sormuksista on lempparisi? :)

8 kommenttia:

 1. Mä oon kans miettinyt, että tuleeko mulle ongelma käyttää kihlaa, kun saan vihkin käyttöön. Kihla on hyvinkin koruton ja täysin erilainen kuin vihki. Hitto. Toisaalta otin kaiverruksen vihkiin niin, että kihlan kanssa niistä muodostuu yhdessä lause sormusten sisäpuolelle. Lisäksi minulla vihki tulee kihlan eteen stoppariksi sillä kihlaa ei saanut pienennettyä. Ehkä se peittää kihlan häikäisyllään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostapaa siistiltä tuo vihkissä jatkuva lause. :) Eiköhän se stopparina peitä kihlan. :D Tai sit sun täytyy hankkia kolmaskin sormus, vaikka joku vaimoussormus.

   Poista
 2. Tuo olisi kyllä todella upea vaihtoehto. Enkä usko, että kristallit olisivat mitenkään plassut timantin vierellä. Päinvastoin, voisivatko oikean timanttirivisormuksen kivet himmentää vihkisormuksen hohtoa? Itse ainakin kokeilisin, sillä nuo kuvien sormukset ovat aivan älyttömän kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa nyt kun sanoit... Kristallien täytyisi varmaan olla aika pieniä, jotta ne olisivat vain vahvistamassa timantin hehkua. Täytyy kyllä kokeilla ja miettiä. :)

   Poista
 3. Miksi ostaa tai ostattaa "koruton" kihla, jossei sitä enää sen jälkeen käytä? Onko maailma päälaellaan ja kaikki on niin yletöntä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostimme kihlani pari vuotta sitten eikä minulla silloin ollut hajuakaan millainen vihki minulle tulisi. Teimme virheen siinä, ettemme miettineet kihlavihkiparia samaan syssyyn. Aion jatkaa kihlani käyttöä, mutta eri sormessa vain. Kaiken lisäksi se maksoi alle sata euroa eikä Swarovskisormuksetkaan kustanna kuin parisataa. Jokaisella on oikeus hankkia sellaiset sormukset kuin haluaa, oli se toisten mielestä sitten yletöntä tai ei. Minulle ja miehelleni on tärkeää, että ne sormukset, jotka ovat nimettömässäni aina, ovat mieluiset. Pihistämme muista hääkustannuksista. :)

   Poista
 4. Moikka, sain joitakin vuosia takaperin poikaystävältä useita Swarovskin korvakoruja. Eräät niistä oli renkaat, joissa oli edessä ja sisällä kristalleja niin että edestä katsottaessa näytti, että korut olisivat olleet kokonaan kristallia. Anyways, tuon tokan kuvan tavalla. Korut oli ostettu suoraan Swarovskin tehtaalta, mutta tästä huolimatta nyt kuusi vuotta myöhemmin useampi kristalli on tuppunut pois, vaikka korvakorut eivät ole jokapäiväisessä käytössä. Vähän olen itse yllättynyt laadusta, koska olen aina ajatellut Swarovskien olevan laadukkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kokemuksesi jakamisesta! Itse nimittäin pohdin, että onko Swarovskit kuinka kestäviä ja varsinkin sormessa, vieläpä jokapäiväisessä käytössä. Ehkä olisi viisautta odottaa ja säästää esimerkiksi timanttiriviä varten. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |