Polttarit!

torstai 5. kesäkuuta 2014

Noniin, on aika kertoa melkein pari viikkoa sitten olleista polttareista. Valitettavasti kertomus jää vailliseksi, koska en saa nähdä yhtään polttarikuvaa ennen häitä enkä polttareita eteenpäin vieneitä vihjelappuja. Kun kaiken lisäksi en saanut käyttää kännykkää koko viikonloppuna, lopputulos on ettei minulla ole polttareista yhtään kuvaa. Koettakaa eläytyä muuten polttarimeininkiin! Otin kuitenkin kuvia toisesta polttarikostyymistä, joka jäi minulle. Hauskaa muuten, että minulla ja sulhasellani oli samana viikonloppuna polttarit. Kaasoni sanoi, että se aiheutti hieman fundeeraamista, ettemme vain sattuisi törmäämään toisiimme.

Pohjustukseksi tarinaa polttarien alkamispäivästä (eli yöstä) eli perjantaista. Perjantaina kävin aamulla tekemässä kouluvuoden viimeisen tentin ja olin aivan poikki. Kuukauteen en ollut viettänyt yhtään vapaapäivää ja se alkoi vaatimaan veronsa. Kävin kaupasta karkkia ja aloin tsemppaamaan itseäni illan bändikeikkaa varten. Illan keikka oli sen verran hengästyttävä, että vedettiin neljä tuntia putkeen ilman taukoja. Keikan jälkeen kaljan korkattuani tuumasin bändikavereilleni, että ihanaa, nyt alkoi vapaat ja pääsen nukkumaan. Aloitimme roudauksen ja mikkipiuhoja kasaan pistäessäni aloin kuulla huutoa ja naurua. Katsahdin ylös ja tajusin, että jaa-a se onkin menoa nyt! 

 Kaasoni seisoivat edessäni ja tunkivat pinkkiä kirjekuorta käteeni. Kuori sisälsi ensimmäisen vihjeen ja olin niin hämilläni, etten tajunnut mitä sillä ajettiin takaa. Tuumasin, että kidnappaatteko te minut ja kaasot huusivat, kyllä! Samoin tein minut tempaistiin ulos ja käteeni tungettiin kaljapullo ja karkkipussi. Ulkona odotti auto ja kuski sekä apukuski, pitkäpartainen hevari, joka twerkkasi minulle Darkthrone-paidassaan. Siinä vaiheessa mietin, että mitäköhän minulle vielä tehdään! Lähdettiin liikkeelle ja päädyimme sulhaseni nimiselle kadulle, vähänkö repesin. Kuski ja apukuski jätettiin jatkamaan matkaa ja kaasot ohjasivat minut hotellihuoneeseen, tai oikeastaan se oli sellainen vuokrahotelliasuntosysteemi. Minulle annettiin ruokaa ja lisää kaljaa ja sitten ohjeeksi tuli mennä nukkumaan. Jännitti, mutta väsymys vei nopeasti voiton. Ennen nukahtamista pyysin, että saanhan minä nukkua pitkään.


No en tosiaan saanut. Seitsemältä ylös, neljän tunnin unien jälkeen ja kymmenen minuuttia aikaa tehdä meikki. Aamupalaa kupuun ja pinkki polttariasu ylle, jonka ehdoton kruunu oli suihkumyssy. Lähdimme kävelemään ja käveltävää totisesti riitti, lähes tunnin tarpeiksi! Päämäärässä osa polttariporukasta liittyi joukkoon. Päämäärä oli joogasali, joissa saisimme rentouttavan alun päivälle (aamun meikkikiireen ja kävelyn jälkeen). Puolitoista tuntia hujahti ihan huomaamatta ja sen jälkeen olimme kaikki vau-olotiloissa. Joogasalilta jatkoimme kävellen ja metrolla puistoon piknikille, jossa loput polttariporukasta liittyi mukaan. Nam, skumppaa, patonkia, juustoja ja mansikoita. Piknikiämme sulostutti lähellä istuva mies, joka yrjösi koko ajan lähes putkeen sekä tamponit sieraimiinsa tunkenut mies, joka halusi kanssani treffeille. Piknikillä ollessa kaivelin yllätyspussista tavaroita ja yritin pähkiä, mikä tavara liittyy kehenkin. Se meni pelkäksi kikatteluksi ratkiriemukkaiden muistojen äärellä!


Piknikin jälkeen lähdimme jälleen kävelemään, tällä kertaa kohti etnotanssikeskusta. Siellä pääsimme tanssimaan Bollywoodia, mikä oli ihan älyttömän hauskaa. Bollywoodtunnin jälkeen sain nautiskella intialaisesta päähieronnasta. Ah, ei varmaan ole ikinä tuntunut pää niin kevyeltä ja niskat niin irtonaisilta. Tämän jälkeen oli jälleen aika syödä ja minut ohjattiinkin yhteen lempiravintoloistani.


Ruuan jälkeen sain vihjeen morsiussaunasta ja mietin, että mistä ne löytää meille saunan. No ei ollut saunaa vaan huomattavasti miellyttävämpi vaihtoehto, suihku ja erilaisia hoitoja kasvoille, käsille ja jaloille. Minä vain istuin ja muut hoivasivat, täyttivät viinilasiani ja valitsivat hyviä biisejä taustalle. Hoitojen jälkeen sain lahjapaketin, joka sisälsi ystäväkirjan. Sitä lukiessa tuli kyllä kyynelehdittyä ja myös naurettua. Seuraavaksi kukin vuorollaan pääsi maalaamaan minulle bilemeikkiä. Mielenkiintoinen kokemus! Eteeni tuotiin upea pin up-mekko, jossa saisin viettää illan. Eikun mekko niskaan, hiukset kiharalle ja menoksi. Onneksi laitoin korkokenkien sijaan tennarit, sillä tuli tanssittua koko ilta ja yö. Drinkkien ja tanssimisen lomassa jouduin vastailemaan  sulhastriviaan. Kahden jälkeen väsymys otti polttariporukastamme vallan ja hyvästelimme toisemme, kaasojen kanssa suuntasimme sulhaseni nimiselle kadulle.


Seuraavana aamuna (tai päivänä) sain nukkua pitkään ja herätä pikkuhiljaa. Polttarit eivät olleet kuitenkaan vielä täysin ohi. Ensin vastailin vaimoustestiin, jossa kyseltiin muun muassa sulakkeiden vaihdosta ja jääkiekon paitsiosta. Ihan ei kaikki osunut kohdilleen! Sen jälkeen sain vaimon selviytymispakkauksen ja ohjeita. Minun piti yhdistää ohjeet ja tuotteet.


Loppupäivä meni rentoillessa, höpötellessä ja syödessä. Illalla sulhanenkin palautettiin ja katsoimme porukalla Suomen matsia. Polttariporukka oli osannut järjestää aivan minunnäköiseni polttarit; liikuntaa, hemmottelua, hyvää ruokaa ja juomaa sekä yhdessä oloa. :)


6 kommenttia:

 1. Hyvin pystyi eläytymään ilman kuviakin. Ihan huippua miten polttarit alkoi äinpäin, tavallisesta poiketen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä. Joo sanos muuta, todella tuli yllätyksenä! :D

   Poista
 2. Olipas mainion kuuloiset polttarit! Häissä sitten onkin kiva päästä näkemään niitä kuviakin, vieraillekin kiva ohjelmanumero. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sellaiset ne kyllä olikin. :) Jännittävää vaan päästä itsekin näkemään kuvat vasta kun ne on vapaata riistaa kaikille vieraille...

   Poista
 3. Hauskan kuuloiset polttarit ja hienosti onnistuivat yllättämään kaappauksella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kyllä olikin! Joo se tuli kyllä ihan puskista. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |