2 kuukautta suureen päivään!

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Enää ja samaan aikaan vielä kaksi kuukautta hääpäivään. Tekemistä riittää yllin kyllin, mutta kiire tuskin ehtii tulemaan. On aika ynnätä missä mennään. 

Isoin asia on, että jee löysin kuin löysinkin hyvät rintaliivit pukuni alle! Yllätyin, kuinka helposti ne löytyivätkään ja että Wonderbrat olivatkin minulle se passeli olkaimeton rintaliivi. Tänään kävin hääpuvun muokkaussovituksessa Wondereitteni kanssa ja huokaisin helpotuksesta, ne sopivat puvun alle oikein hyvin ja tuntuvat tukevalta. Alaosaa en vielä ostanut, koska en ollut ihan varma, minkä tyyppiset alushousut ja sukkahoususysteemit puvun alle sopii. Sovituksen aikana minulle tuli olo, että parhain vaihtoehto olisi saumattomat alushousut ja NILKKASUKKAHOUSUT. Voiko sellaiset laittaa hääpuvun kanssa? Perussukkahousut on nono ja minusta tuntuu, että myös sukkanauhaliivi näkyisi puvun alla kuhmurana.

kuva
Uudesta pitopalvelustamme otettiin minuun yhteyttä ja huh, kaikki on ok ja niin kuin ensimmäisen pitopalvelun kanssa olimme sopineet. 

Iso kysymysmerkki edelleen on, että miten aloittaisimme hääjuhlan? Alunperinhän tilaisuuden oli tarkoitus alkaa papin siunauksella, mutta sitten pappimme perui. Emme ole keksineet ketään toista pappia, jonka haluaisimme siunaamaan meidät, kuitenkaan kun ei ketä vaan siihen haluaisi. Tokihan joku ystävistämme tai sukulaisista voisi hoitaa siunauksen, mutta en tiedä, tuntuu hankalalta keksiä, miten juhlan aloittaisi.

kuva
Muuten jäljellä on lähinnä askarteluja ja joitakin hankintoja, kuten sulhasen kengät ja alkoholipuoli. Kaikki on siis suunniteltuna ja toteutusta vailla valmista. Innolla odotan tämän ja ensi viikonlopun häitä, kun ensin aviomieheni (huom, ei enää sulhanen) sisko menee naimisiin ja sitten hyvä ystäväni.

Mikä teillä on tilanne? Ja kertokaa, onko nilkkasukkahousut liian härski? :)

2 kommenttia:

  1. Multa on mennyt jotenkin ihan ohi, että meillä on sama juhlapäivä. :)) minkälaiset on nilkkasukkahousut? :D mulle ei sano mitään, että onko ne siis leggingsit vai nilkkasukat vai mitä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on, niin on mennyt multakin! Voidaan sitten yhdessä jännittää. :) Siis tarkoitin sellaisia niinku nilkkasukkia, mutta jotka on sukkahousumateriaalia. Mikäköhän niitten oikea nimi olisi?..

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |