Hääjärjestelyiden vaikein osuus edessä: rintaliivien osto

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Phuh, olen huomannut kuinka hääjärjestelymotivaatio on laskenut naimisiin menomme jälkeen kuin lehmänhäntä. Odotan vaan innolla niitä häitä, joissa olemme vieraina ensi viikolla ja sitä seuraavalla viikolla. Motivaatiota laskee myös sellaiset asiat, että 
 1. pitopalvelustamme vastaava henkilö oli siirtänyt pestinsä  toiselle pitopalveluyritykselle kertomatta meille  enkä saa nyt tähän uuteen pitopalveluun yhteyttä 
 2.  ilmoittautumisia häihin on tullut maksimissaan kymmenen
 3.  toinen kaasoistani jätti pestinsä
 4.  rintaliivien osto, joka ei todella ole lempipuuhaani
Tänään olen suorimassa alusvaateliikkeisiin etsimään hääpuvun alle sopivia alusvaatteita. Sinänsä ihan kiva asia, mutta jos on siunattu sen kokoisilla rinnoilla kuin minulla on, niin alusvaatteiden ostaminen ei ole koskaan helppoa tai kivaa. Olen jo ostanut yhden alusvaatekerran hääpuvun alle, mutta kuinka ollakaan rintaliivit eivät ole tarpeeksi tukevat. 

kuva
Jotenkin naimisiin menon jälkeen kaikki nämä järjestelyt ja stressaaminen alkoivat  tuntua turhalta. Miksi tehdä kaikki niin vaikeasti, kun voi vaan käydä viisi minuuttia maistraatissa ja sen jälkeen tehdä jotakin kivaa? Tiedän kyllä, että motivaatio palaa jossakin vaiheessa ja hääjärjestelyt nyt muutenkin menee aaltoillen. Kaksi kuukautta ennen hääpäivää ei vain ole paras hetki olla innostumatta omista häistään. 

No olipas nyt masentunut postaus. :D Kunhan löydän ihanat ja sopivat alusvaatteet hääpukuni alle, niin sitten motivaatio taas nousee, eikös?

Miten teidän hääsuunnittelut sujuu? Mitkä on pahimmat esteet, mihin olette hääjärjestelyiden aikana törmänneet?

13 kommenttia:

 1. Mä niin ymmärrän tuon rintaliivituskasi. Itselläkin on tuota povea sen verran, ettei etenkään olkaimettoman puvun alle voi kuvitella mitä tahansa. Lopullisesti revin pelihousuni, kun iäkäs Stockan alusvaateosaston myyjä totesi tuhahtaen paria rintaliivimallia tuloksetta kokeiltuani, että "ei noin raskasta rintaa voi millään olkaimettomilla tukea". Onneksi muutamaa päivää myöhemmin löysin kuin löysinkin tukevat rintaliivit, jotka yhdessä napakan puvun yläosan kanssa pitivät "tytöt" siellä missä pitikin. Tsemppiä siis sullekin metsästykseen. Ja kyllä se hääinnostuskin sieltä vielä palaa, vaikka tosi tylsiä juttuja nyt on näemmä tapahtunut. Uuteen nousuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen myyjä, huhhuh! Onneksi kuitenkin löysit tytöille sopivat liivit. :) Kiitos, kyllä nyt jo tuntuu paremmalta ja itse asiassa odottelen vapaapäivää, että pääsisin uppoutumaan hääaskarteluihin.

   Poista
 2. Täällä suurin vastoinkäyminen oli molempien kaasojen jättäytyminen pestistään paria kuukautta ennen häitä... So I feel you! Onneksi sekin asia loppujen lopuksi järjestyi ja kaason pestiin löytyi mitä parhain ihminen. :) Tsemppiä alusvaatekaupoille (I feel you tässäkin asiassa!) ja rutkasti hääinnostusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hienoa, että sait uuden kaason. Itsekin olen pohtinut, pyydänkö erästä hyvää ystävääni toiseksi kaasoksi, hän kun on todella hyvin perillä hääjärjestelyistämme.

   Poista
 3. Mäkin vaan lykkään alusvaatteiden ostoa sillä se jos mikä on suolesta...
  Toisaalta odotan häiden olevan jo ohi ja toisaalta en halua päivän tulevan koskaan. Mitähän projektia sitä sitten keksii josta voi höyrytä päivittäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :D Mun isällä on ensi vuonna kuusikymppiset ja höyrysin jo sille, että saanhan järjestää sun juhlat...

   Poista
 4. Mulla oli hetki sitten sama ongelma. Asun vielä melko pienellä paikkakunnalla, jossa valinnanvaraa ei hirmuisesti ole. Mulle parhaat liivit löyty nettikaupasta (http://www.lumingerie.fi ). Ja parasta oli ehdottomasti se, että sai rauhassa sovittaa kotona eikä missään ahtaassa, kuumassa sovituskopissa. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, ei ollutkaan minulle tuttu liike. :) Se on kyllä ihan totta, että hikisessä sovituskopissa kymmenien rintaliivien kokeilemisen jälkeen saattaa tulla ostettua ei niin hyvä vaihtoehto.

   Poista
 5. Alusvaatteiden hankkiminen mekkoa varten on kamalaa. Onneksi löysin Victorias Secretiltä kevyen korsetin joka sopii kauniisti mekon alle ja tukee kunnolla. Olen kokeillut wondrebrasta lähtien kaikki ja eihän ne missään pysy. Suomesta en ole löytänyt ikinä kunnollisia. Kiva korsetti oli Marie Jo mallistossa, jossa on erityisesti otettu huomioon se että naisella voi olla rinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, itse meinasin jo hääpukuostoksilla ahdistua kun ei ollut yhtäkään mekkoa, johon rintavarustukseni olisi mahtunut niin, että mekko olisi muuten ollut sopiva. Tilasitko korsetin netin kautta vai kävitkö paikan päällä sovittamassa? :)

   Poista
  2. Tilasin netistä, VS:n tietyt kuppimallit sopii sovittamatta.

   Poista
 6. Tiedän tunteen! Meidän maistraattipäivämme oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan täydellinen ja nyt on jopa sellainen olo, että mihin sitä juhlapäivää enää tarvitsee. Toisaalta kyllä odotan todella paljon näkeväni kaikki ihanat ystävämme, joten ehkä tässä vielä jaksaa niitä järjestelyjä hieman tehdä. Mutta eilinen päivä osoitti sen, että niistä suurista järjestelyistä ei tarvitse niin paljon stressata. Läheiset ihmiset ja rakkaus luovat kyllä sen täydellisen tunnelman <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliko sinullekin fiilis, että tämän kun olisi tiennyt ennen hääjärjestelyiden aloittamista?.. :D Toisaalta tosiaan, itsellekin tuli sellainen olo, että ei kannata turhaan stressata juhlapäivää, koska fiilis silloin on varmasti hyvä ja tärkeintä yhdessä oleminen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |