Pussauskuvia - punastuttaa!

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

En ole hirveämmin vielä pohdiskellut hääkuvia, mutta yksi kuvaukseen liittyvä asia minua hikoiluttaa jo nyt: pussauskuvat. Yh! Olenkohan tässä suhteessa hyvin epämorsian, kun a) mietin ylipäätään koko asiaa ja b) kammoan ajatusta, että pitäisi pussailla kuvaajan edessä. Minusta tuntuu, että pussauskuvissa näyttäisimme tältä:
kuva
Emmekä suinkaan tältä:
kuva
En oikein osaa selittää, mikä pussauskuvissa hikoiluttaa. Ehkä se, että täytyisi antautua intiimiin hetkeen kuvaajan läsnäollessa? Emme kihlakuvia ottaessakaan kyenneet olemaan ollenkaan vakavana, saati ottamaan jotakin suutelokuvia!
kuva
kuva
Olenko ihan kakara näiden aatosteni kanssa vai löytyykö joukosta muita, joita epäillyttää pussauskuvat? :)

11 kommenttia:

 1. Kiitos kutsu-kehuista! Olemme itsekin aika tyytyväisiä ;)

  Kyllä minuakin hiukan huolettaa, miltä pusukuvat näyttävät. Toisaalta huolehdin kyllä, että kuinka tyhmiltä ylipäätänsä näytämme kaikissa hääkuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä täytyy vaan uskoa, että ylitsevuotava rakkaus luo kaikkiin kuviin hyvät vibat ja hölmistyneet ilmeet voi laittaa sen piikkiin. ;)

   Poista
 2. Minä huolehdin eniten isosta nenästäni ja heti sen jälkeen juuri tästä samasta asiasta.. :D Pelkään, että näytämme siltä, että haluaisimme syödä toisemme yhdellä limaisella imaisulla, yök.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa miten romanttisia hääkuvia kiitoskorttiin! :D

   Poista
 3. Kyllä tästä varmaan aika moni murehtii enemmän tai vähemmän. Vinkkinä onnistuneisiin pusukuviin voin ehdottaa seuraavaa. Pitäkää kasvonne rentoina ja välttäkää suun vääntämistä töröhuuliksi. Kevyt hymy toimii usein, kun taas jännittyneet kasvot pilaavat helposti kuvien tunnelman. Ajatelkaa suudelmaa kaikin puolin kevyenä. Ei ole tarkoitus rutata naamoja vastakkain, vaan hellästi antaa huulten koskettaa toisiaan. Voitte myös kevyesti kääntää päitänne niin, etteivät nenät osu suoraan toisiaan vasten. Jos suorat suukkokuvat epäilyttävät, voi olla hyvä idea toteuttaa hellät suudelmat vaikka otsalle tai poskelle suunnattuina suukkoina kuvissa. Älkää miettikö kuvakulmia turhaan, vaan antakaa kuvaajan hoitaa loput. Hän kyllä ohjeistaa lisää tarvittaessa. :)

  VastaaPoista
 4. Minuakin hikoiluttaa pussauskuvat vaikka niihin hyvää harjoitusta saatiinkin kutsukorttikuvauksissa. Jostain syystä ei pusukuvat kuitenkaan olleet niitä parhaimpia. Niistä harvemmin saa muut ihmiset mitään iloa irti, eikä kasvojen ilmeet tai onni tule mielestäni esille, ellei sitten satu saamaan jotain uskomattomia taustoja kuten tuossa ylemmässä katukuvassa.

  Meillä keskitytään varmaan enemmän katseisiin ja otsan pussailuun tms. Kyllä ne pusukuvatkin tulee, mutta niihin ei erityisesti potreteissa varata aikaa. :D Siis ettei haittaa vaikka niitä ei olisi hirmuisesti verrattuna muihin kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten ihan totta, että pusukuvista on hankala saada tunnetta välittymään. Omasta mielestäni pusu otsalle -kuvat ovat herkempiä, tai niissä rakkaus ja hellyys tulee enemmän ilmi. :)

   Poista
 5. Monet pussauskuvat, mitä meistä on otettu, on ainakin ihan kamalia. Joten jänskättää kyllä täälläkin, miten nuo häissä onnistuvat. Tosin en ole uhrannut vielä yhtään aikaa potretteihin. Pitäisi alkaa katsella inspiraatiokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en hirveämmin ajatellut etsiä pussausinspiraatiokuvia, koska niistä ei varmasti tule samanlaisia! :D Muita kuvausideoita kylläkin.

   Poista
 6. Pssst.. Käyhän kurkkaamassa: http://pitsiminttu.blogspot.fi/2014/01/ja-arvonnan-voittaja-on.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |