Sisäänkäynnin koristeleminen

tiistai 7. tammikuuta 2014

Tilasin viime viikolla materiaalit sisääntuloverhoja varten, kun löysin harmaata 100% puuvillakangasta 3,95 euroa metriltä. Tarkoitus on ommella verhot erottamaan sisäänkäynnistä seuraavana oleva eteis/wc -tila ja juhlatila.
kuva
Lueskelin sitten Brides -lehteä ja osuin tällaiselle sivulle:
Ihastuin kuvaan! Oi, miten kaunista. Vieraasta varmaan tuntuisi ihanalta astua juhlatilaan, joka tervehtisi tuollaisella kukka -ja kynttilämerellä?
Mitäs sellaisen toteuttamiseen sitten tarvittaisiin? No korkeita lasivaaseja, vettä, kelluvia kynttilöitä ja kukkia, mahdollisesti peililasia ja tekokristalleja. Melko simppelisti saisi luotua hitusen ylellisyyttä juhlatilaan. Meidän juhlatilaamme ja värimaailmaamme voisi sopia juurikin kuvassa oleva valkoinen, se toisi valoa muuten tummahkoon koristukseen. Täytyy vielä syynäillä budjettia ja miettiä, voisiko tuon tyylisen toteuttaa häihimme. Sekin täytyy miettiä, onko verhot ja kukka -ja kynttilämeri yhdessä liikaa? Seuraavassa ajatuksia vedessä kelluvista kynttilöistä:
kuva
kuva

kuva
kuva
kuva
Aiotko panostaa sisäänkäynnin koristelemiseen? :)

4 kommenttia:

 1. Enpä ole edes ajatellut sisäänkäynnin koristelua. Jotakin kaunista siihen pitäisi kyllä keksiä, jotta vieraat tuntevat itsensä tervetulleksi juhlaan. Suoraan sanottuna en kyllä edes oikein muista minkälainen sisäänkäynti juhlapaikassamme on. Nuo verhot ovat kaunis ja näyttävä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja melko helppo toteuttaa. :) Meillä varsinainen juhlatila ei näy paikan ovelta, joten halusin luoda juhlavuutta myös sisääntuloon.

   Poista
 2. Siis minä haluaisin panostaa sisäänkäyntiin ja paljon. Olenkin miettinyt juurikin tuollaista kukka-kynttilämerta, mutta hieman pelottaa syttyykö rouvien hameen helmat tulee omista puhumattakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ei käynyt mielessäkään sellainen mahdollisuus! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |