Holvi - excelin ja nettipankin haastaja hääbudjetin kartoittamisessa

maanantai 27. tammikuuta 2014

Tutustuin tänään uudenlaiseen pankkipalveluun nimeltä Holvi ja innostuin aikalailla. Holvi ei ole mikään perinteinen pankki, vaan pelkästään netissä toimiva palvelu, joka kokoaa yhteen maksutilin, verkkopankin ja laskutuksen. Erikoista palvelussa on, että siinä on mahdollista jakaa tilin käyttöoikeudet muiden kanssa.

kuva
 Miksi Holvi sitten olisi sopiva työkalu hääbudjetin ylläpitämiseen? Suurilta osin siksi, että rahojen hallinnoimisen lisäksi siellä voit ylläpitää budjettilaskelmaasi. Eli Holvi toimii kuin pankkitili, mutta sen lisäksi voit kätevästi hallinnoida budjettiasi ja merkitä kulut ja menot."Holvin avulla voit luoda hääbudjetin ja seurata sen kehitystä. Voit maksaa tililtä laskuja tilisiirtoina kuten perinteiseltä verkkopankkitililtä."
 
Tilin hallinnoija voi kutsua tilin ylläpitäjäksi myös muita henkilöitä, esimerkiksi puolison ja vanhemmat. Tilin ei siis tarvitse olla yksityinen vaan sitä voi jakaa muille. Holvin tilille voi myös ohjata vieraiden rahalahjat. Kaiken kukkuraksi palvelu on ilmainen, vain laskutus maksaa.


 Linkki Holvin Häät-palveluun https://holvi.com/templates/haat/ 

Miten te hallinnoitte häidenne budjettia? Onko teillä erillinen häätili jossakin pankissa?

4 kommenttia:

 1. En nyt ihan päässyt kiinni tähän sivustoon. Siis miten niin toimii kuin pankkitili? Kuulostaa hieman hämärältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis en itse kyllä rahaa syytäisi mihinkään uuteen tai tuntemattomaan pankkipalveluun... Kyllä siihen tartteis jotain muutakin "varmuutta" olla.. Hmm..

   Poista
  2. Palvelu voi olla tuntematon vielä suuremmalle yleisölle, mutta esimerkiksi yhdistykset ja tapahtumat käyttävät Holvia paljon. Holvi on Suomen Finanssiliiton hyväksymä ja valvonnassa, joten se ei ole laiton eikä kyse voi olla huijauksesta. Palvelun ilmaisuus perustuu sille, ettei Holvi palvele asiakkaita minkäänlaisessa konttorissa, vaan pelkästään netissä.

   Ymmärrän, että voi kuulostaa hämmentävältä, koska poikkeaa tavan nettipankeista aika lailla, mutta uskon, että tässä on ideaa kovastikin. Kannattaa tutustua sivustoon, jos kaihertaa vielä. :)

   Poista
  3. Ensimmäisenä kiitokset Medarille mahtavasta blogikirjoituksesta. Hienoa, että innostuit :-)

   Korppu, ymmärrän tuskaasi. Vaikka Holvi on kohtuullisen uusi palvelu, niin sen kautta on kuitenkin välitetty miljoonia euroja ja asiakkaina on yli kaksituhatta organisaatiota. Voit myös lukea käyttäjäkokemuksia asiakassivustoltamme: https://holvi.com/fi/customers/

   Holvi on Finanssivalvonnalle rekisteröity maksupalveluiden tarjoaja. Suomessa ei voi toimia maksuliikennepalveluiden tarjoajana ilman, että Finanssivalvonta on antanut siihen luvan, eli toimimme heidän vaatimusten mukaisesti ja valvonnan alla.

   Holvi ei tee myöskään sitä mitä perinteiset pankit tekee: eli emme sijoita tai lainota varoja eteenpäin (jossa voi olla riskejä), vaan varoja käsitellään erillisinä asiakasvaroina. Tästä syystä emme käytä pankki-sanaa, vaikka käyttäjän näkökulmasta palvelulla voi monissa yhteyksissä korvata kokonaan perinteistä pankkia. Rahaa voi siis ottaa vastaan tilisiirtoina, ja maksaa myös ulos. Lisäksi kerromme realiaikaisesti järjestösi taloustilanteesta, ja Holvissa on sisäänrakennettu verkkokauppa maksunappeineen, jolla voi sitten pyörittää koko toimintaa.

   Voit tästä linkistä katsoa demovideon, siitä miten Holvi soveltuu esimerkiksi tapahtumanjärjestäjän käyttöön: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VNXssWtJZBY

   — Kristoffer Lawson, setok@holvi.com

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |