Sori tytöt, mulla on maailman kaunein hääpuku!

maanantai 13. tammikuuta 2014

Myyjä sujautti puvun ylleni ja astelin peilin eteen. Ja mitä näinkään, maailman ihanimman hääpuvun!
 Puku tuntui oikealta ja tokaisin samoin tein myyjälle ja kaasolleni, että tämä se on. Sen jälkeen repesin nauramaan. Onnen kyyneliä ei siis näkynyt, mutta fiilis oli niin hyvä, että tiesin puvun olevan siinä. Vasta hetkien päästä tajusin kysyä myyjältä puvun hintaa. Myyjä kävi katsomassa hinnan ja pohjusti hintaa sanomalla, että "se on sitten kalliimpi puku". Minä aloin jo miettiä, että ei hitsit jos tämä maksaa jonkun kolme tonnia enkä voi ostaa sitä. Mutta ei, se oli (vain) parisataa budjetoimaani summaa enemmän. Ja täsmälleen alkuperäisen budjettini mukainen! Sormuksen hankittuamme nimittäin laskin hääpuvun budjettia, mutta siitä oikeasta puvusta maksan muutaman satasen mukisematta enemmän.
kuva
Aivan, millainen puku sitten oli? A-linjainen ja olkaimeton valkea puku, jossa on enemmän blingiä mitä alunperin olin ajatellut uskaltavani pukea. Väri ei ole puhtaan valkoinen, vaan se on yläosasta tummempi ja liukuvasti vaalenee helmaan. Vyötärön kohdalla on kimallevyö.

No, halusin kuitenkin kokeilla loputkin sovitukseen valitsemani puvut. Ja eikös sieltä löytynyt toinen aivan ihana! Se oli ihan eri maailmasta kun ensimmäinen pukuni. Se oli edestä lyhyt, takaa pitkä, kevyt sifonkimekko, jonka vyötäröllä oli kangasvyö ja ruusuke.

kuva
Sovitin sitten ensimmäistä ihastustani uudelleen ja kuulin sanovani myyjälle, että voisin ottaa molemmat. Kysyin, että saisiko kevyempää pukua eri värissä, että voisin ostaa sen bilemekoksi. Myyjä sanoi, että puvun saa minkä värisenä vain ja saisin sen vieläpä puoleen hintaan, jos ostan hääpuvun samalla. Päätin siis ottaa molemmat puvut ja kevyemmän puvun väriksi valitsin hopeanharmaan, häidemme teemavärin. Vaihdan kevyemmän puvun ylleni iltayöstä, jotta on rennompi tanssia.

kuva
Loppuun vielä on pakko hehkuttaa Zazabellan myyjiä. Heti astuttuamme liikkeeseen tuli hyvä ja tervetullut fiilis.  Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Pukuni löydyttyä myyjä hehkutti olevansa ihan fiiliksissään. Huomiona ensi kesän morsiamille, että pukuni toimitusaika on SEITSEMÄN KUUKAUTTA eli olin ihan viime tipassa liikkeellä. Toki harvoissa puvuissa on noin pitkä toimitusaika, mutta se on täysin mahdollista.

Onko kellekään tulossa kahta hääpukua? :)

16 kommenttia:

 1. Oioioioi!!! Hurrrjasti onnea molemmista pavuista! Siis Wau! Mä haluisin kaks pukua, mutta ei taida mitenkään onnistua. :( oot kyllä onnentyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) pidän peukkuja, että sinäkin saisit kaksi pukua.

   Poista
 2. Hupsista, mutta kerrankos sitä naimisiin menee :D Onnea pukujen löytämisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näköjään hääpukukaupoilla on helppo sortua ;)

   Poista
 3. Huippua että puvut löytyi! Meikäläiselle ei kakkosmekkoa tule, haluan pyörähdellä koko päivän ja illan sekä aamun ensitunnit hääpuvussa, jonka käyttämiseen on vain yksi mahdollisuus. Mutta idea kahdesta mekostakin on hauska, kyllähän teikäläisiä on paljonkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse mietin kyllä samaa, että raaskinko kuitenkaan vaihtaa kevyempään pukuun. No pitää mennä fiiliksen mukaan :) kakkospuvulle tulee kuitenki käyttöä muissa juhlissa.

   Poista
 4. wau! onnea puvuista :) se on ihana tunne kun sen omansa on löytänyt

  VastaaPoista
 5. Wau, onneksi olkoon! En ole missään vaiheessa edes haaveillut kahdesta puvusta, mutta olen vähän kade siitä ajatuksesta, että olet löytänyt ja hankkinut KAKSI ihanaa pukua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En minäkään ollut varautunut, että voisi löytyä kaksi :)

   Poista
 6. Onneks olkoon! Siis löysit KAKSI täydellistä pukua samalla kertaa, mikä onnen tyttö oot , wau :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että puku löytyi, sen jälkeen on aina itsellä helpompi olo! Jatkoilla on minulla oltava toinen puku, sillä hääpuvussa sinne ei saa mennä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, voi alkaa miettiä kampausta ja koruja jne. Kiinnostavaa olisi kuulla lisää jatkopaikastanne, kerta sinne ei saa pukeutua hääpukuun? :)

   Poista
 8. Kiva kuulla, että Zazzabellasta on jäänyt noin mukavat fiilikset. Olen nimittäin menossa ensi viikolla sinne. Toivottavasti minuakin lykästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella täysin sydämin! Toivottavasti sinullekin löytyy puku sieltä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |