Valokirjaimia sekä kyselyä pohjustamaan tulevaa sormusteemaviikkoa, jossa huikea arvonta

perjantai 31. tammikuuta 2014

Pitikin mennä huomaamaan valokirjaimia Kodin1:n mainoksessa ja tsekata, olisko meiän nimikirjaimia ja todeta, että löytyy. Löytyy molempien etunimen alkukirjaimet ja vieläpä sukunimen kirjain. Ja nyt en saa niitä millään päästäni, vaan jokin hääpiru kuiskii korvaani, että osta ne, sinun täytyy hankkia ne.Tältä ne näyttävät:
kuva
kuva
Ongelma on vain se, että mitä noille tekisi häiden jälkeen? Ne eivät sopisi ainakaan tämänhetkiseen sisustukseemme. Hinta on kuitenkin kohtuullisen rajoissa, 49,95 euroa kappaleelta eli se ei kummoista lovea tekisi budjettiimme. Vaan onko silti ihan turhake? Mutta katsokaa nyt, miten ihanalta ne näyttäisivät hääjuhlassa! Jos meille tulisi/tulee photobooth, tämä toimisi siinä erittäin hyvin.
kuva
kuva
kuva
Miltäs näyttäisi? :)

kuva

Sitten vielä hieman sormusasiaa. Ensi viikolla kannattaa olla kuulolla, sillä luvassa on erittäin mielenkiintoista asiaa sormuksista sekä HUIKEA ARVONTA. Pohjustaakseni tulevaa sormusteemaviikkoa, tein kyselyn sormuksen hankintaan liittyen. Mielelläni kuulisin myös tarkempaa tietoa, että mistä tarkalleen hankitte kihlanne ja vihkisormuksenne? Hankitteko molemmat samaan aikaan? Myös sormuksienne budjetti olisi mielenkiintoista kuulla. :)


10 kommenttia:

 1. Näissä voi myös säästää, mikäli yhtään on innostunut näpertelemään itse. Googlettelemalla löytää monta ohjetta, kun kirjoittaa hakuun "diy marquee letters" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Itse asiassa meillä olisi ylimääräisiä valosarjoja, joita voisi hyödyntää noiden tekemiseen. :) Ps. Sivupalkkiin ilmestyi kysely kommenttisi jälkeen.

   Poista
 2. Tilaamme kultakeskukselta tai hopeajalosteelta, budjetti pyörii 500-700€ mun sormuksella :). Ei tilattu samaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut aiemmin kuullutkaan Kultakeskuksesta ja Hopeajalosteesta. Mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia! :)

   Poista
 3. Ostettiin kaikki sormukset liikkeestä. Kolme sormusta kustansivat yhteensä noin 700 euroa, joten mistään huimista summista ei voi puhua. Miehelle siis tuli pelkkä kihla - ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös sulhaselle vain kihla. Aiotteko kaivertaa sulhasen kihlaan hääpäivän?

   Poista
 4. Saatiin niin hyvää palvelua yhdestä liikkeestä, niin päädyttiin ostamaan molempien kihlat samasta paikasta. Oli aika huima hinta, mutta minkäs sille voi kun ei mikään muu kelvannut. Vihkisormusta ei ole vielä ostettu, mutta samaa sarjaa ja hintaluokkaa tulee luultavasti olemaan kuin kihla. Tämä sillä varauksella, että joku vielä täydellisempi yksilö tulee vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on mahdollisuus jatkaa sormusrivistöä saman sarjan sormuksella. Itse en tullut tällaista kihlaa hankiessamme ajateltua ja näin jälkikäteen on hieman harmittanut, vaikkakin tykkään kovasti kihlastani. :)

   Poista
 5. Teetettiin samalla kertaa sulhaselle kihla- ja mulle kihla- ja vihkisormus Korus Designissa Tamperella. Hintaa näille kolmelle sormukselle tuli yhteensä 1700€. Enempään ei oikein olisi ollut varaa, mutta saatiin toisaalta tällä sellaiset kuin haluttiin. http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/10/sormuksemme.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pääasia, ja varsinkin, että ne vielä vuosienkin päästä miellyttää. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |