Kokeilua korkeilla maljakoilla, kelluvilla kynttilöillä ja kukilla

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Täällä mietin sisäänkäynnin koristelemista korkeilla maljakoilla, kukilla ja kynttilöillä. No eikun tuumasta toimeen, ostin Ikeasta kuusi kappaletta Cylinder -maljakoita ja kelluvia kynttilöitä. Seuraavaksi marssin kukkakauppaan ja kysyin, mikä olisi paras kukka korkeaan maljakkoon veden alle. Minulle suositeltiin orkideoita ja krysanteemeja. No, krysanteemit ei toimineet testissä ollenkaan. Ne ovat liian keveitä ja siksi kelluvat ja niiden kukat ovat ylöspäin, eivät sivulle kuten orkideassa. Kokeilu ei mennyt ihan kuin Pinterestin kuvissa, mutta tässä kuitenkin kokeilukuvia (note: älä ota maljakkokuvia punaista seinää vasten):
 
Lähtötilanne:

Kukkien kanssa. Kukat teko-orkideoita:
 

Ilman kukkia mustalla pöytäliinalla ja hopeakuvioisella kaitaliinalla:


Valkoisella liinalla glittermaljakoiden kera:
Jäi vähän sellainen fiilis, että suunnittelua ja kokeilua täytyy jatkaa. Mitäs sanotte? Olisiko teillä ideoita tätä varten? :)

17 kommenttia:

 1. En osaa nyt muuta sanoa, kuin että upealta näyttää! Jotenkin ehkä tykkäsin eniten ilman kukkia ja valkoisen liinan kanssa. Mutta tykkäänkin hyvin yksinkertaisesta. Nuo kelluvat kynttilät on hienoja! Ikeastako ne olivat? Paljonko sellaiset maksavat? Mikä tuo ruusu on? Näyttää hauskan väriseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekään en ole vielä ihan varma, mihin päädytään. Kynttilät on Ikeasta, Fenomen-kynttilät ja 24 kappaleen paketti maksoi 3,99. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00143527/ Tosin muutamassa kynttilöitä oli huono sydän, eivätkä ne palaneet. Joo, itse kutsun ruusua Liisa Ihmemaassa-ruusuksi, kun siinähän ne maalaavat ruusuja! :D En tarkemmin osaa sanoa mikä ruusu se on, jokin jalostettu yksilö.

   Poista
 2. Minäkin äänestäisin noiden kukkien kanssa. Ja kyllä orkidea vaan on upea kukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Voisihan tehdä niinkin, että osassa olisi orkidea ja osa pelkällä kynttilällä. :)

   Poista
 3. Tykkään orkideoista, näyttävät tosi upeilta maljakoissa. Myös glitterillä päällystetyt maljakot toimivat, mutten ole varma, yhdistäisinkö niitä samaan pöytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse katselin kanssa, että menee ehkä liian tukkoon jos on glitteriä lisäksi. :)

   Poista
 4. Uuu, noi glittermaljakot on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kolme on tullut tehtyä, enää sellainen nelisenkymmentä jäljellä. :)

   Poista
 5. Kukkien kanssa, orkideat on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Eikä niitä mene kovin montaa, esimerkiksi noissa viidessä maljakossa oli vain kolme orkideaa. :)

   Poista
 6. Vau. Pelkästään kelluvat kynttilät on hienot, mutta vau miten nättiä kukkien kanssa! :)

  VastaaPoista
 7. Kukat näytti tosi mageilta! tykkään myös kontrastista kuvissa missä tummat pöytäliinat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ehkä vaalean tai kirkkaan väriset kukat hieman keventäisivät mustaa, ettei se olisi liian raskas ja söisi kynttiöiden valoa? :)

   Poista
 8. kukat <3
  on muuten juurikin se idea mitä itse olen pyöritellyt päässäni! minkä kokoisia sulla on nuo maljakot?
  harmittaa kun meillä ei ole kauppaa mistä saisi järkihintaan noita maljakoita niin pitää tilata ja en yhtään osaa kuvitella miltä minkäkin kokoinen näyttäisi pöydällä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikkä siinä oli kuusi kappaletta Ikean Cylinder -maljakoita, joiden koot on kork. 28 cm, halk. 8 cm, kork. 23 cm, halk. 10 cm ja kork. 17 cm, halk. 12 cm. Sitten oli se yks isompi, se on muistaakseni Tarjoustalosta. Toivottavasti näistä tiedoista on apua. :)

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä auttoi, nyt osaa hahmottaa kokoja :) Ajattelin että juuri nuo koot olisi pienempiä mutta nuohan voisikin olla ihan passelin kokoiset meidän pöytiin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |