Kynttilämeri

perjantai 8. marraskuuta 2013

Kynttiläkippoja on tullut keräiltyä jos jonkin verran jo. Viimeksi viime viikolla hullaannuin Tiger:issä, kun huomasin hopeita kynttiläkippoja eurolla kappale. Hamstrasin kaikki mitä käsiini sain. :D Kippoja alkaa olla riittävä määrä, mutta silti pidän silmäni edelleen auki. Kokeilin osalla kippoja kynttilämerta:


Ja onneksi juhlapaikassamme saa polttaa kynttilöitä! :) Saako teidän juhlapaikassanne polttaa kynttilöitä? Onko kynttilät ja ylipäätään valaistus tärkeä asia juhlissanne?

6 kommenttia:

 1. Ihania kippoja. Taidan tehdä retken Tigeriin. ;) Kynttilämeri on hurjan kaunis hämärässä juhlatilassa. Itse asettelisin nuo kipot vielä lähemmäksi toisiaan, jolloin liekkien ja kimalluksen leikki sulautuisi enemmän yhdeksi, siis juurikin kynttilämereksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! :) Siellä oli noita muuten monissa eri väreissä, että varmasti löytyy mieluisia. Totta, varsinkin kun nuo ovat niin matalia, etteivät peitä vastakkain istuvien vieraiden näköyhteyttä.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Meille tulee kanssa valtava määrä kynttilöitä, mutta haaveilen itse yhtenäisistä kipoista ja harmaista pöytäkynttilöistä posliinialusella. :)

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Näyttävät varmasti ihanilta hääpäivänä. Meidän juhlapaikassamme saa polttaa kynttilöitä, ja meille niitä runsaasti tuleekin. Hieman mietin niiden mielekkyyttä toukokuisissa häissä, kun valoa riittää runsaasti muutenkin, mutta kyllä elävä tuli tuo silti tunnelmaa, vaikka hurjasti valoa ei kaivattaisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehdottomasti kannattaa polttaa kynttilöitä, ne tuovat juhlallista ja rauhallista tunnelmaa minä kaikkina vuodenaikoina.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |