Meidän Save The Date- eli Muista Päivämäärä -kortit!

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Noniin, viimeinkin pääsen julkaisemaan meidän save the date-kortit, koska niiden pitäisi olla kaikilla vastaanottajilla. Vähän yleistä juttua näistä korteista: päädyttiin tekstissä versioon "Muista Päivämäärä".  En enää muista mistä sen bongasin, mutta ihastuimme siihen heti. Meidän ihan alkuperäinen ajatus oli lähettää kortit sähköpostilla, mutta päädyimme lähettämään ne perinteisesti postilla. Tästä sen verran, että meidänhän piti lähettää ne joulupostimerkeillä punaisessa postin kuoressa, mutta en minä sitten jaksanutkaan odottaa vielä kuukautta! Joulupostimerkillä varustetut postit kun jaetaan vasta joulukuun puolessavälin.

Tilasin kortit netin kautta. En kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen niihin yksistään ja pohdin, mitä tämä kaipaa. Keksin, että korttiin täytyy liittää kuva meistä. Sitten mietimme sulhon kanssa, miten ne sitoisi yhteen. Päädyimme satiininauhalla sidottuun pakettiin. Tässä kävi sellainen vipa, että sulho mittasi nauhan pituuden väärin enkä tajunnut itse sitä tarkastaa. Tästä johtuen emme voineetkaan yhdistää kahta eriväristä nauhaa (korttien lähettäminen olisi viivästynyt reilusti, jos olisimme odottaneet, että ehdin käymään lisää nauhaa), vaan jaoimme kortit niin, että sulhon puolen vieraat saivat harmaan nauhan ja minun puolen valkoisen.

En tiedä, miksi kuvat ovat näin huonolaatuisia. Enää ei laadulle mahda mitään, kun kortit on jo postitettu. No ehkä niistä saa selvän! Ethän kopioi ilman lupaa. :) Tadaa!


14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ihanan persoonalliset ja mahtavat kuvat! Onko tullut kommenttia vierailta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse asiassa aika vähän on tullut, muutamia tekstareita, että hyvältä näyttää. Tosin äitini tuumasi, että onpas erikoista. :D

   Poista
 2. Persoonallisen hauska toteutustapa! :)
  Minäkin kuulisin mielelläni mitä vieraat ovat tuumanneet tällaisista varaa päivä -korteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lähinnä sellaista kommenttia, että ihan meidän näköiset kortit.

   Poista
 3. Kivat kortit hauskoilla kuvilla :).

  VastaaPoista
 4. Aika yllättävä kuva! Varmasti vieraat varaavat isolla huutomerkillä tämän päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta en tiedä onko tuo (ainakaan kaikille) vieraillemme miten yllättävä, kun tietävät millaisia ollaan. :D Mutta toivotaan, että varaavat ja alkavat vähän jo odottamaan juhlia!

   Poista
 5. Noi kuvat on niin ihanan uniikkeja, hienot on!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meille ei olis sopinu mitkään pusuttelukuvat, joten päädyttiin tällaisiin. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |