Hääohjelmalehtinen: Perheen esittely

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tai mikä olisi järkevä suomenkielinen nimitys wedding programme:lle? Joka tapauksessa sellainen me halutaan hääjuhlaamme. Tai no, varmaanhan  kaikissa häissä on ohjelmalehtisiä pöydässä menun vieressä. Minua kiinnostaisi tehdä ohjelmista siinä mielessä erilaiset, että ne esittelisivät kaasot ja bestmanit sekä molempien perheet. Tähän tapaan:

kuva
Lehtiseen voisi laittaa esittelyjen lisäksi ohjelmaa ja aikataulua sekä joitakin hauskoja faktoja hääparista:
kuva
kuva
kuva
Juhlan kulun voisi ilmaista tähän tyyliin:
kuva
Onko hääohjelman esittely asia, johon mielestänne kannattaa panostaa? Millaisia ohjelmalehtisiä tai -vastaavia teille on tulossa? :)
kuva

17 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen kuva ja idea oli mun suosikki! Ihana idea (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja varmasti olisi häävieraillekin mieluinen. :)

   Poista
 2. Nämä ovat ihania! Itse tykästyin eniten tuohon kolmanneksi alimpaan. Meille tulee pienimuotoinen häälehti, johon tulee ainakin hääpäivän ohjelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä mukavan tiiviissä paketissa asiaa. :) Häälehti on ihana muisto häävieraille (toki itsellekin), kun sitä voi selailla ja muistella päivää.

   Poista
 3. Aivan ihana idea ja mekin ollaan pohdittu tuota esittely osuutta. Jotenkin kuitenkin päädytään varmaan erilliseen pöytään jossa on esitelty häiden avustajat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tullut edes ajatelleeksi tuollaista vaihtoehtoa. :) Ja onhan se kiva, ettei vieraiden tarvitse arvailla, että "no onko tuo kaaso nyt kuka ja onko bestman sulhasen veli" jne.

   Poista
 4. Hauskoja kaikki. Tuollainen esittely sopisi tosiaan ihan erikseenkin jollekin sivupöydälle, jos ei halua painattaa suurta määrää lehtisiä.

  VastaaPoista
 5. Tulin taas lainanneeksi pientä palaa tuosta sun yläbannerista (http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/11/juhlapaikan-koristelu.html). Piti alunperin laittaa blogiin yksi toinen vastaava kuva koristeoksista, mutta en enää jälkikäteen löytänyt aiemmin kopioimani kuvan lähdettä... Laitoin linkin blogitekstistäni sun blogiin.

  Mä aluksi hieman ihmettelin näitä häälehtiä ja -lehtisiä, kun en ollut sellaisista aiemmin kuullut, mutta jotenkin se alkoi pyöriä päässä ja alkoi syntyä mielenkiintoisia ideoita. Eli kaipa mekin jonkinlaisen ohjelmalehtisen vieraillemme teemme. Se voi ainakin joillekin vieraille olla sellainen hauska muisto häistä :) Varsinkin tuo ylin idea on todella hauska ja kolmannen kuvan lehtinen taas muistuttaa hieman omia tämänhetkisiä suunnitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kuvat miellyttää. :)

   Joo, häälehtiset taitaa olla pikkuhiljaa vasta tuloillaan suomalaisiiin hääjuhliin. Eli teille olisi tulossa vähän sellaista Baz Luhrmann-henkeä?

   Poista
 6. Ensimmäinen oli hauska idea! Laitamme myös korvan taakse :)

  VastaaPoista
 7. Hieno ja hyödyllinen idea. Pyörittelin ajatusta juuri eilen päässäni ja päädyin siihen, että varmaan itse esittelen vieraat jokaisen parilla sanalla (meille ei tule älytöntä määrää vieraita. joten ei pitäisi viedä kovin pitkää aikaa). Itse kun olen ollut häissä, joissa ei ole ollut hajuakaan kuka esimerkiksi on sulhasen äiti ja se on musta vähän hassua. Nämä tällaiset painetutkin lehtiset olisivat kyllä ihan hyvä idea... hmmm, pitää laittaa muhimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi hyvältä, että esittelet vieraat. :) Usein itseänikin on häirinnyt juhlissa, kun ei tiedä kuka on kuka ja onko sukua hääparille vai kavereita vai mitäkä. Meillä on sen verran jo vieraita, että kaikkia tuskin esittelemme, ellei sitten keksisi jotakin hauskaa peliä siihen.

   Poista
 8. Nyt on pakko hiukan kopioida tuon bestmanien ja kaasojen osalta. Ihan mahtava idea! Meille tulee vieraslahjat ja sinne lahjaan olisi tarkoitus laittaa sisälle juuri ohjelmalehtistä ja muuta, mutta tuo esittely on ehdoton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioi ihmeessä, eihän idea minun ole! :) Hyvä ajatus laittaa vieraslahjojen mukaan ohjelmalehtinen.

   Poista
 9. Miksi kaikki mitä on Jenkeissä pitää"tunkea" suomalaisiin häihin? Nykyään hirveästi sellaisia juttuja mistä ei ole ollut ennen hajuakaan. Toki näinhän kehitys menee vähän asiassa kuin asiassa mutta kuitenkin, tässä hääjutussa se tuntuu olevan välillä vähän kuin "pakko saada ku muillaki on" meininkiä. Tältä vain on ruvennut tuntumaan kun oon nyt lukenut pariakymmentä blogia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |