Erilainen photo booth

perjantai 22. marraskuuta 2013

Tulipa mieleen niin hullu ajatus, että pakko on jakaa se. Lähdetään siitä, että ollaan mietitty tulisiko meidän häihin photo booth. Vaikka itsestä tuntuu, että se on jo nähty, niin varmastikaan valtaosa vieraistamme ei ole sellaista kokenut. No, äsken selailin ja suunnittelin hääpaikkamme valaistusta, kun aivoistani kuului pim!

Red carpet photo booth, mutta rokkityyliin. Eli punainen matto, taustakankaalla ja päheillä rokkivaloilla sekä rokkirekvisiitalla. Ei siis perinteisiä viiksiä, hassuja hattuja ja pusuhuulia, vaan puuhkia, cooleja aurinkolaseja, kitaroita ja mikrofoneja. Aukeaako yhtään? :D
kuva

kuva
kuva
Miltäs näyttää? :)

6 kommenttia:

 1. Oijoi, nyt alkaa itsekin miettiä sitä photoboothia sittenkin! Meillekään ei oikein perinteiset photobooth propsit oikein ole innostanut. Taidanpas heti mennä pinterestiin visioitumaan prätkä-photoboothista: aurinkolaseja, huiveja, tekoviiksiä/partoja, nahkahanskoja,.. Kypärää ei ihan voi laittaa kun ei näy kuka kuvassa on :)

  VastaaPoista
 2. Photoboothin haluaisin, mutta olen myös miettinyt että onko se jo niiiin nähty juttu. Toisaalta en ole ainakaan itse koskaan ollut häissä vieraana jossa olisi photobooth ollut, joten kyllä se varmaan olisi sellaisena perinteisenäkin suurelle osalle vieraista uusi juttu. Nyt kyllä aloin pohtia jos siihen keksisi jonkin erikoisemman teeman. Mietintään, mietintään... kiitos ideasta siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein huomaa, että kun viettää paljon aikaa hääjuttujen parissa, niin hämärtyy, että mikä on uutta vieraille ja mikä nähtyä. Ole hyvä, eikun ideoimaan vaan! :)

   Poista
 3. Meilläkin photobooth voisi olla jotain punk-rock-vintage-tyyliin, mutta täytyy vielä kehitellä ideaa ja muokata siitä jotain omaperäistä... Pitäisikö siinä ehkä olla pahvitausta omalla tyylillä..? Ehkä jotain puolison soittimia tai ehkä jotain omaan urheiluharrastukseen liittyvää? Ehkä jotain molempiin näistä ja muihin mielenkiinnonkohteisiin liittyviä hauskoja asusteita. Ei mielellään ihan perinteisiä hassuja viiksiä yms. Mitäköhän sitä jaksaisi paikan päälle raahata ja mitä ehtii koristelun yhteydessä väsätä johonkin nurkkaan... Liitutaulu kuitenkin pitäisi varmaan olla, niin vieraat saisi välitettyä jonkun viestin halutessaan. Mutta en vielä yhtään tiedä, miten photoboothin kuvaus pitäisi järjestää. Tuskin sinne kannattaa koko illaksi ammattivalokuvaajaa laittaa kökkimään, vaikka toisaalta siten tulisi kaikkein laadukkaimmat kuvat, mutta kuvaajaa varmaan tarvitaan muuallakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä jos sopisi kuvaajan kanssa, että hän kuvaa tietyn ajan photoboothia? Ohjaisi vieraat siihen aikaan kuvattavaksi? :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |