Kihlauksen vuosipäivä ja Save the date nettiin?

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Sulhanen mutisi aamulla herättyään, että "Hyvää vuosipäivää" ja hetki meni miettiessä, että jaa mikä vuosipäivä. :D Mutta tosiaan, kihlauksen vuosipäivä siis. Tänään ei ainakaan juhlisteta vuosipäivää, kun sulhanen on treenamassa koko illan, mutta ilmeisesti sitten huomenna jotenkin pienimuotoisesti. Jos tekisi hyvää ruokaa ja köllöttelisi toisen kainalossa, ei kai sitä muuta kaipaa. :)

kuva
Meidän oli alunperin tarkoitus ottaa kihlakuvat jo viime kesänä, tilasin mekonkin silloin kuvausta varten. Kuitenkin ne ovat jääneet roikkumaan. Olemmekin ajatelleet yhdistää kihlakuvat ja save the date-korttien kuvat, kuten ilmeisen moni pari nykyään tekee. Ajatuksenamme on otattaa kuvat tänä kesänä tai alkusyksystä. Ideakin meillä jo on ja sanotaanko vaikka näin, että kyse ei ole perinteisistä save the date-kuvista. :) Actionia ja rock n rollia luvassa! Sen verran voin paljastaa, että luultavasti tarvitsemme suojalaseja kuvauksissa.
Olisiko kivaa saada tällainen save the date-kortti? :D
Mietittiin tässä yksi päivä äidin kanssa, että jos save the date-kortit postittaa, niin se kaksinkertaistaa kutsujen budjetin. No, onko se sen arvoista? Mekin kuitenkin lähetämme kutsuja 120 hengelle eli noin 70/80 kappaletta. Pohdimme siis budjettiasiaa, kunnes hoksasimme, että olisipa nykyaikaista ja edullista laittaa save the date nettiin. Valtaosa kutsutuista käyttää nettiä ja jotka eivät käytä, saavat varmasti apua muilta eli viestin välittyminen tuskin olisi ongelma. Kuitenkin kun virallinen kutsu lähempänä juhlapäivää kolahtaa postiluukusta niin voisiko save the date-kortin julkaista vain netissä?

Mitä mieltä olette ajatuksesta? :)

10 kommenttia:

 1. Mielestäni ihan kelpo idea laittaa STD nettiin :) kun kuitenkin varsinainen kutsu tulee postissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mietityttää vaan kuitenkin, että tavoittaako netissä oleva STD kaikki vieraamme. Asiaa täytyy pohtia, mutta onneksi tässä on vielä aikaa. :)

   Poista
 2. Netti-idea on hyvä. :) Me ollaan nyt päädytty lähettämään ne instagram-magneetit save the dateina (15 dollaria 9kpl), jotka lähetetään vaan ns. lähimmille ihmisille, joiden häihintulo on meille erityisen tärkeää. Luulen, että selvitään 18 magneetilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle, eipä olisi käynyt mielessäkään tuollainen vaihtoehto! :) Ja voihan sitä tosiaan lähettää save the datet vain osalle kutsuvieraista, esimerkiksi pitkänmatkalaisille ja niille, joiden tarvitsee tietää hyvissä ajoin juhlan ajankohta.

   Poista
 3. Meillä jätettiin STD kokonaan pois, koska ystäväpiirissä se on muutenkin vieras perinne. Ennemmin panostimme varsinaisiin kutsuihin ja painatimme ne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että STD alkaa vasta pikku hiljaa hiipiä hääkutsujen pariksi, itsekään en ole saanut sellaista enkä tiedä ketään, joka olisi. Eli ainakaan kukaan ei odota moista korttia, mutta toisaalta se sitten olisi erilainen juttu. :) Eri asia vaan on, että ymmärtääkö kaikki, että varsinainen kutsu tulee vielä lähempänä juhlapäivää... Toki varsinainen kutsu on virallisempi ja arvokkaampi ja mekin ollaan ajateltu nimenomaan panostaa siihen.

   Poista
 4. Mä tykkään henkilökohtaisesti enemmän paperiversiosta, jota saa hypistellä, mutta toisaalta netti on tätä päivää. Ja saavathan vieraat sitten kuitenkin kutsun postitse, joten siinäkin mielessä varmasti netti toimii Save the Daten suhteen ihan mainiosti ja hoitaa hommansa :)

  Mua kyllä alkoi kiinnostamaan mitä ihmettä olette keksineet, kuulostaa hurjalta ja hauskalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kyllä ilahtuisin enemmän, jos saisin postissa paperiversion kuin sähköpostiin linkin, josta kuva löytyy. :)

   No itse asiassa kuvausidea ei ole mikään, että räjäytellään metsää ja juostaan karkuun, kuulostaa vaan hurjemmalle mitä on. Mutta laitan kyllä kuvat tänne sitten siinä vaiheessa, kun ne saadaan muodossa tai toisessa lähetettyä kutsutuille! :D

   Poista
 5. Mulle kans paperiversio on ihan must. Se yllättää ja lämmittää mieltä nettiä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja toisaalta kerranhan sitä vaan naimisiin mennään, että ei STD-korttien lähettäminen siinä mielessä niin älyttömästi maksa, etteikö voisi panostaa. Hmm, asiaa täytyy pohtia. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |