Monogrammeja

lauantai 4. toukokuuta 2013

Kerroin noin vuosi sitten hankkineeni häihimme puiset kirjaimet, jotka tulevat olemaan osana hääpaikan koristelua. Noo, mites jos kirjaimista muodostaisi osan häiden teemaa? Joko etunimen ensimmäisistä kirjaimista tai sukunimemme (tulevan sukunimeni) ensimmäisestä kirjaimesta. Sinänsä olisi hauskaa juhlistaa tällä tavalla myös uutta sukunimeäni. Kirjaimia voi hyödyntää monella eri tavalla lähtien kutsuista, lautasliinoista ja kekseistä. Ei olisi hassumpi ajatus ideoida kirjainmonogrammi ja hyödyntää sitä läpi hääjuhlan.

Wedding chick-sivustolta löytyy monogrammikone, jolla voi tehdä omia monogrammeja. Esimerkiksi näin:
Kuitenkaan en haluaisi monogrammin olevan liian "kuninkaallinen" vaan rennohko ja meille sopiva.
kuva
kuva
kuva
Itse asiassa sulhoni on toivonut, että häissämme meillä olisi nimikoidut lautaset. Ainakin elinno finland valmistaa nimikoituja astioita. Kaiverrettuja laseja voisi kysellä kultaliikkeistä.

kuva
Jos ei muuta, niin kekseihin ainakin voisi iskeä kirjaimet:
kuva
kuva
kuva
kuva
Mitäs pidätte? :)

4 kommenttia:

 1. Tykkään, nuo ekat keksit on ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. :) Mietin, että oliskohan noiden keksien tekeminen itse liian rankka projekti vai kääntyisikö suosiolla ammattilaisten tykö?.. :)

   Poista
 2. Tuostahan saisi oikein kivan teemankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Mietittiinkin, että se vois toimia meillä ainakin osana teemaa. Tyyliin, että mie hyvästelisin tyttönimeni vihkimisen jälkeen ja sit korostettais, että meillä on sama sukunimi. Itse asiassa tänään luin häälehdessä, että aikoinaan on ollut tapana luoda parille monogrammi, joka on sitte painatettu esim. kirjapapereihin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |