Kesään mahtuu monet häät?

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Sulhoni sisko ilmoitti varanneensa hääkirkon kesäkuulle 2014. Hän tiesi, että me olemme suunnitelleet reilun vuoden päivät omia häitämme ja he menivät vastikään kihloihin. Onko väärin, että pahoitin hieman mieleni?

9 kommenttia:

 1. Ei se oo väärin, kyllä mäkin ihan varmasti vähän pahottaisin mieleni. Toisaalta ei ketään voi kieltääkkään menemästä naimisiin ja ehkä teille tulee vielä hauskaa kun yhdessä järjestelette häitä :)

  VastaaPoista
 2. Tunteille ei tietenkään mitään voi, mutta kyllä kesään mahtuu monet häät ja jokaiselle ne omat häät ovat merkityksellisemmät kuin muille eikä siksi ehkä osaa edes ajatella pahoittaisiko toisen mieltä päättämällä oman hääpäivän samalle kesälle. Luulen, että teille tulee mukavaa, kun mietitte yhdessä hääsuunnitelmia ja hän saa paljon ideoita ja apua sinulta. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin olisin hieman mieleni pahoittanut ;( mutta keskitytte omiin häihinne ja sulhon sisko saa suunnitella omiansa! :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole väärin, itse itkisin samassa tilanteessa jos olisin silmät päästäni! Peten sisko meni jouluna kihloihin ja heti ilmoitti et ei halua pilata meidän onnea ja häät on 2015 vaikka hänen mies olisi halunnut 2014. Olisin varmaan siirtänyt omia häitä muuten :D

  Häät on ihana juttu, mutta jotenkin sitä haluaa et yhdet lähisuvun häät / kesä. Ei tuu kilpailutilannetta ja molemmat saavat oman kesänsä. <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Sain niistä perspektiiviä asiaan. :) Kun kuulin asiasta, niin tuli vain sellainen olo, että mitä, miksi. Ehkä minua eniten harmittaakin se, ettei sulhon sisko kysynyt meiltä asiasta tai tullut ajatelleeksi, että olisi kohteliasta jutella meidän kanssa ennenkuin varaa kirkkoa. Kaiken lisäksi minulla on pelkona se, etten uskalla kertoa hänelle mitään suunnitelmistamme, jottei hän vain "varastaisi" niitä. Onpa kurja tunne, kaiken lisäksi kun sulhon sisko ja hänen tuleva miehensä ovat oikein mukavia ihmisiä. Ja tuo kilpailutilannekin minua jännittää, alitajuisesti kuitenkin miettii, että he toteuttaa tuon asian noin ja me näin... Tuntuu nimenomaan, että meidän suuresta päivästä vietiin nyt osa pois. Mutta ehkä aika muuttaa mietteitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ihan täysin mitä ajattelet! Hirmu ikävä tilanne vaikka häät on aina ihana asia. Uskon et teidän häistä tulee täydelliset <3

   Poista
 6. Ymmärrän kyllä tunnetasolla fiiliksesi, mutta järjellä miettien ei kukaan voi omia koko kesää häilleen. :D Moni vieraista kuitenkin käy useammissa häissä vuodessa/kesässä, vaikka ne eivät kaikki oman suvun juhlia olisikaan ja jokaiset häät ovat aina omanlaisensa. Itsekin tuossa tilanteessa helposti ajattelisin, että liittyvätkö omat häät toisen pariskunnan nopeisiin liikkeisiin, mutta todellisuudessa ihmisten suuret ratkaisut elämässä harvemmin liittyvät keneenkään muuhun. Me kaikki toimimme eri tavalla.

  Meillä oli tilanne se, että muutama kuukausi ennen häitä sulhasen veli tyttöystävineen ilmoitti sekä kihlauksesta että raskaudesta. Kyllä itsekin hetken aikaa mietin, että unohtuuko meidän häät vauvajuttujen alle, mutta huoli oli turha ja päivästämme tuli ikimuistoinen myös suvulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki ja olen asiasta kyllä samaa mieltä, varsinkin kun kaikki häidemme vieraat eivät ole samoja. Varmastikin minua eniten häiritsee se, ettei sulhoni sisko jutellut kanssamme asiasta. Uskon, että jos hän olisi varmistanut meiltä, että onhan asia ok, niin minulle ei olisi tullut paha mieli vaan voisin olla innostuneempi tilanteesta.

   Totta, kyllähän hääpäivänä keskitytään juhlimaan paria. Aika ilkeitä vieraita olisi, jos hääparin kuullen vertailisivat häitämme tai päivittelisivät, miten paljon näitä häitä onkaan. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |