Unelma-arvonta! Elämäni päivä 4 vuotta!

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Nyt voisi kirjoittaa, että taas on yksi vuosi hujahtanut! Blogini täyttää jo neljä vuotta, aika uskomaton juttu. Haluan välittää kiitokset kaikille kanssabloggaajille, lukijoille ja kommentoijille. Ei tätä blogia jaksaisi kirjoittaa ilman vuorovaikutusta teidän kanssanne! :) 

Olen tällä hetkellä "unelmointivapaalla". Se tarkoittaa sitä, että koska olen nyt valmistumisen jälkeen työttömänä, minulla on ollut aikaa pysähtyä hieman miettimään tulevaisuuttani. Työttömänä oleminen ja työpaikkojen hakeminen ei ole erityisen mukavaa puuhaa, mutta samalla olen nauttinut siitä, että minulla ensi kertaa vuosiin on ollut aikaa rauhoittua, viedä projekteja maaliin ja kuulostella, että mitä minä ihan oikeasti haluaisin tehdä sitten isona. Minulla on optimistinen mieli, ja olenkin fiilistellyt paljon viime aikoina erilaisia asioita ja unelmoinut. 


Tästä päästäänkin arvonnan aiheeseen. Kesä on oivaa aikaa unelmoida ja haluaisinkin kuulla teidän unelmianne. Mistä unelmoit? Unelmoitko esimerkiksi tulevista häistä, uudesta asunnosta, matkasta, lottovoitosta tai  jonkun taidon oppimisesta? Kerro myös, mitä olet tehnyt unelman toteutumisen eteen. 

Minä unelmoin tällä hetkellä muun muassa inspiroivasta työstä, matkasta Tasmaniaan, kuvaamistaitojen kehittämisestä ja yleisurheiluharrastuksen uudelleen aloittamisesta. Koska unelmointi on mielestäni elämän suola, haluan arpoa pari unelmointia ja unelmien toteutumista edistävää palkintoa. Arvon lahjakortin ElämysLahjoihin, joka toivottavasti kannustaa palkinnon voittajaa kokemaan jonkin elämyksen, josta hän on haaveillut. Toinen palkinto on unelmointivihko, johon voi kirjoittaa ja piirtää omia unelmiaan värikkäillä kynillä.

Arvonta on päättynyt.

PALKINTO:

Arvon kaksi palkintoa.

1. palkinto: ElämysLahjat -lahjakortti, arvo 40€.
2. palkinto: Design Letters & Friends -unelmointivihko ja kynät, arvo 29,80€. 


ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä tekstiä la 23.7. mennessä. Kerro, mitä unelmia sinulla on. Arvonta suoritetaan su 24.7.

1) Yhden arvan saat kommentoimalla tätä postausta.
2) Toisen arvan saat liittymällä blogini lukijaksi oikeassa sivupalkissa.
3) Kolmannen arvan saat kertomalla arvonnasta blogissasi arvontabannerikuvan kera. 
4) Neljännen arvan saat alkamalla seurata blogiani Facebookissa

Ilmoita monellako arvalla olet mukana. Myös anonyymeilla lukijoilla on mahdollisuus osallistua, jätä kommenttiin siinä tapauksessa nimimerkki ja sähköpostiosoiteesi.

Onnea arvontaan!  :)

32 kommenttia:

 1. Materialistisista haaveista ykköstoive olisi varmaankin se perinteinen lottovoitto tai vaikka 6 + lisänumero, jotta saataisi tämä uuden kodin remontti ja sisustusprojekti toteutettua täydellisesti kuluista piittaamatta! Rahaa jäisi varmaankin myös toiseen koiranpentuun ja vaatekaapin sisältöön... Muuten toivon tietysti terveyttä itselle ja läheisille, se on tärkeintä :)

  http://www.festivus.fi/

  VastaaPoista
 2. Unelmana mulla on jo pitkään ollut oravanpyörästä pois hyppääminen - muutto ulkomaille tai lammasfarmin perustaminen ja siinä ohessa jonkinlainen työnteko. Mies on myös haaveillut muutosta Kanadaan, eli ehkä suunnataan vielä jossainvaiheessa sinne ja laitetaan yhdessä se maatila pystyyn :D

  Myös tulevat häät ja perheen perustaminen ovat tietysti asioita joista haaveilee, mutta kaikista eniten toivoisi sellaisen arjen ja työn josta oikeasti saa jotain irti. Ja että kaikki läheiset saisivat elää pitkän ja terveen elämän.

  Varsinkin nyt kun paras ystäväni kuoli yllättäen vasta 25-vuotiaana, sitä havahtui siihen että täältä oikeasti saattaa lähteä milloin tahansa. Ei pitäisi yhtään odotella jos jokin ratkaisu tuntuu siltä oikealta jutulta. Mutta tietysti järjen kanssa, jostain se elantokin täytyy kuitenkin saada.. Lisätään siis vielä lottovoitto tähän haaveiden listaan!

  3 arvalla ollaan mukana :)

  VastaaPoista
 3. Unelmoin hyvästä elämästä, että saisi elää terveenä ja onnellisena. Unelmoin, että kaikki olisi hyvin. Yhdellä mukana. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Unelmoin tällä hetkellä aika monesta asiasta: vanhasta talosta maalla, kasvihuoneesta ja matkasta Huippuvuorille :) Huippuvuorille pääsen syyskuussa, muut muhivat vielä ja odottavat omaa vuoroaan! Kahdella arvalla mukana. Idahhh@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Unelmoin tällä hetkellä aika monesta asiasta: vanhasta talosta maalla, kasvihuoneesta ja matkasta Huippuvuorille :) Huippuvuorille pääsen syyskuussa, muut muhivat vielä ja odottavat omaa vuoroaan! Kahdella arvalla mukana. Idahhh@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Oi mikä ihana arvonta! Unelmoin häistä ja yhteisestä kodista :) Olen mukana yhdellä arvalla.
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta! Unelmoin tällä hetkellä omasta kodista ja hevosesta sekä täysipäiväisestä itseni työllistämisestä. Unelmien koti maalla on jo työn alla ja toivottavasti muuttamaan pääsemme ensi kesänä. :) Mukana kahdella arvalla. sari@sarandia.fi

  VastaaPoista
 8. Unelmoin ranskanbulldogista, tatuoinnista ja parammasta elämästä. kahdella arvalla mukana!
  !

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Unelmoin seuraavasta matkasta jonnekin kauemmaksi, vaikkapa Afrikan safarille.
  Yhdellä arvalla onnea koettamassa.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Unelmoin pienestä omakotitalosta. Mukana kahdella arvalla, seuraan fb:ssä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Onnea 4-vuotiaalle!

  Kohta kaksi vuotta häitä järjestelty, unelmana on se että kaikki menee hyvin! Että me ja vieraamme nauttivat hääpäivästä ja häiden jälkeen saamme ansaitusti rentoutua. Lahjakortti olisi ihana palkinto viimeisen häästressin keskelle.

  2 arvalla mukana, getmarried@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Unelmat ovat ihania <3 Tällä hetkellä unelmoin tulevasta hääpäivästä ja häämatkoista :) Mukana kahdella arvalla: walkbesideyou2016@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea!!!! Todella hieno saavutus. Itsekkin haaveilen blogin pitämisestä, tuntuu vain ettei aika riitä. :) kiva kuitenkin kun on sun kaltaisia keiden blogia saa lukea :)
  Kolmella mukaan, face, lukija ja kommentti :)
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ampiaisen muisti :) haaveilen espanjaan muutosta, yrityksestä, uuden kielen oppimisesta ja valokuvaamisesta oikein ajan kanssa :)

   Poista
 14. Minä haaveilen vakituisesta työpaikasta, että voisimme joskus asettua ja hankkia oman asunnon (50-luvun kerrostalosta) tai vanhan viehättävön puutalon. Unelmoin aina myös uusista matkoista. Islanti ja Sisilia. Ja jo pari vuotta olen unelmoinut pian koittavasta hääpäivästä <3

  Kahdella arvalla mukana! keijukaismorsian@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihana arvonta :) Minä unelmoin ihan oikeastitosissani maailmanrauhasta (niin kliseistä kuin se onkin), tai realistisemmin siitä, että voisin joku päivä työskennellä sen eteen. Tätä unelmaa pyrin edistämään opiskelemalla sellaista alaa, jolla maailmanparantaminen on ainakin jossain määrin lähes itsestäänselvyys, ja toimimalla kansalaisjärjestö(i)ssä. Pienempinä unelmina minulla on onnistuneet häät ja ihana häämatka sekä leppoisa arki sulhasen kanssa :)

  Mukana yhdellä arvalla, marrasmorsian@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Oho, liippasipa lähelle tämä postaus! :D Vaikka minulla onkin tällä hetkellä työpaikka, haaveilen silti edelleen sen oman jutun löytämisestä, salaa jopa yrittäjäksi ryhtymisestä jollain luovalla alalla! Loistava liikeidea antaa vielä vain odotuttaa itseään, mutta ehkä kaikki selkiytyy sitten aikanaan... ;)

  VastaaPoista
 17. Unelmoin tasa-arvoisesta maailmasta ja siitä, että saisin olla vapaa tekemään mitä huvittaa ja milloin huvittaa. Toki unelmoin myös meidän häistä, jotka koittavatkin ihan kohta :)

  VastaaPoista
 18. Sinun blogisi on todella kiva uusi tuttavuus! Liityin heti seuraajien joukkoon. :) Minä unelmoin tällä hetkellä asuntoni remontin valmistumisesta ja vähän kiireettömämmästä elämästä. :)

  VastaaPoista
 19. Tällä hetkellä unelmoin tulevasta vauvastamme <3 meille tuli täysin yllätyksenä että olen raskaana sillä jo kaksi lääkäriä oli sanonut etten ainakaan ilman hoitoja tule koskaan saamaan lapsia. Haaveena meillä nyt siis myös on löytää isompi asunto jossa voidaan uutena perheenä elää onnellisesti :) kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 20. Unelmani on päästä joskus käymään Australiassa =). Mukaan kahdella arvalla kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Unelmani on päästä joskus käymään Australiassa =). Mukaan kahdella arvalla kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihana arvonta ja onnea 4-vuotiaalle! :)

  Unelmoin matkustamisesta miljoonaan eri kohteeseen, haluaisin vain käydä kaikkialla. Ja tietenkin lottovoitosta että voisin toteuttaa unelmani :D

  Mukana kahdella arvalla: blingblingwife@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Onnea 4-vuotiaalle! :)

  Unelmoin uudesta, omasta talosta. Tätä unelmaa on lähdetty jo tavoittelemaan. Pankissa käyty, nykyinen talo tarkoitus pistää myyntiin ja rakentajan kanssa jo keskusteltu. Talokirjoja selaillessa menee sitten häiden jälkeinen aika :)

  Kahdella arvalla mukana! matilda.ra@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnea paljon! Ja hyvää synttäriä! ♡
  Olen jo pitkään unelmoinut Kroatian matkasta! Olisi ihana päästä sinne. Kun on ollut rahaa, ei ole ollut aikaa ja nyt kun voisi olla molempia ei saa lentää. Nyt vain odotellaan että päästään lomalle. tellul ♡ gmail.com

  VastaaPoista
 25. Onnea! Lottovoitosta on mukava unelmoida, kun silloin pystyisi toteuttamaan niin monta unelma asiaa. :) Toteutettavissa olevia unelmat liittyvät matkusteluun, mutta niidenkin toteuttamiseen menee vielä pitkä pitkä aika. Kahdella arvalla mukaan. :)

  VastaaPoista
 26. Unelmoin hyvästä ja rauhallisesta kaudesta perussairauteni kanssa, pitkästä yhteisestä taipaleesta tuoreen mieheni kanssa, pitkistä hämäristä loppukesän illoista oman kodin terassilla kynttilän valossa kiireettömästi. Tavallisista asioista siis :)

  tahtovatkovasti@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Unelmoin pienestä breikistä. Ihan lyhytkin riittäisi. Siis lomasta :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 28. Unelmoin omasta rauhallisesta ajasta, kahviloissa istumisesta ja mökkilomasta saaristoon. Yhdellä arvalla mukana. Laura (lakamy@utu.fi)

  VastaaPoista
 29. Mukana kahdella arvalla :) Unelmoin lomailusta koko perheen kesken. Olisi ihana viedä ensi kesänä 2-vuotias lapsemme vaikkapa Legolandiin :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Haaveeni olisi vielä joskus matkustaa Australiaan, koska en ole siellä vielä käynyt!
  Blogger- ja fblukijana mukaan kolmella.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |