Parveke

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Tänä kesänä päätin panostaa parvekkeeseemme. Viime kesänä en laittanut ollenkaan kasveja enkä kukkia, sillä olimme niin vähän kotona, mutta tänä kesänä halusin parvekkeelle kasveja, jotka viihtyisivät paahteisella paikalla. Aloitin parvekeprojektin googlettamalla sopivia kasveja. Aurinkoisella parvekkeella viihtyvät mm. tomaatti, chili, pelargonia ja erilaiset yrtit. Niitä täytyy vaan muistaa kastella paljon. 
Ehostin parveketta meksikolaisteemaisten juhlien koristeilla. Laitoin parvekkeelle värikkäitä mattoja, vanhan puulaatikon, tasseliköynnöstä sekä karnevaalipalloja. Minusta on ihana viettää aikaa parvekkeella, melkein ulkoilmassa. Usein syön aamupalan parvekkeella. Myös iltaisin viihdyn parvekkeella, mutta päivällä parvekkeen lämpötila nousee usein melkein 45 asteeseen, joten silloin siellä ei pysty olemaan. Minusta on myös ihana käydä napsimassa pikkupuutarhastani aineksia ruuanlaittoon. 


Tällä viikolla vietetään muuten blogin 4-vuotissynttäreitä ja sen kunniaksi on perjantaina 8.7. luvassa jotakin kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |