10 tarjoiluideaa häihin

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Mahtavaa viikon alkua! Ennenkuin mennään itse asiaan, onko muilla ollut viime aikoina ongelmia Bloggerin kanssa? Minulla heittää kaikki muotoilut jatkuvasti jostain syystä ihan päälaelleen. Kuvat ovat missä sattuu ja rivivälitkin heittelevät. Esimerkiksi postauksissa, joissa kuvat ovat olleet keskellä, ne ovatkin nyt yhtäkkiä vasemmassa reunassa. Olen yrittänyt selvittää, mistä tämä johtuu mutten ole saanut selvyyttä. Olisiko sinulla ajatusta, mistä moinen voisi johtua?

Mutta nyt itse asiaan! Joko sinulla on häiden tarjoilut päätettynä? Meidän häissämme oli aikoinaan melko perinteiset tarjoilut, ja olimme kyllä hyvin tyytyväisiä niihin. Hää- ja juhlatarjoiluissa on kuitenkin valtava potentiaali ja usein juhlissa tarjoillaankin jotain erikoisempaa ruokaa, jota ei ehkä muuten tulisi kokeiltua. Kokosin muutamia hieman erilaisempia tarjoiluideoita ja lukisin mielelläni myös teiltä tarjoiluehdotuksia. 

Kaikki kuvat Pinterestistä. 

1) Suklaaseen dipatut hedelmät
Suklaaseen dipatut hedelmät ovat perinteisiä makeita herkkuja kevyempi vaihtoehto. Melkein mitä vain hedelmiä voi dipata suklaaseen, ja dippaamisen voi jättää vieraiden kontolle. Tarjolle voi laittaa erilaisia hedelmälohkoja ja -paloja, sulaa suklaata ja esimerkiksi merisuolaa sekä karamellikastiketta. 2) Macaron-tai donitsitäytekakku
Perinteisen täytekakun sijaan täytekakun voi koostaa esimerkiksi macaroneista, donitseista tai kuppikakuista. 3) Mansikkapuu
Mansikat ja suklaa on pettämätön yhdistelmä, ja suklaamansikoita on helppo tehdä itse. Mansikat voi koota esille esimerkiksi puuksi. 


4) Melonitikkarit
Melonitikkari virkistää juhlijoita ja uskon näiden olevan erityisesti pienten vieraiden mieleen. Olen monissa juhlissa huomannut, kuinka hedelmät tekevät vieraille kauppansa, sillä he tykkäävät syödä perinteisempien, usein tuhtien herkkujen  rinnalla jotakin kevyempää. 


5) Popcorn
Popcorn on mitä edullisin ja helpoin juhlanaposteltava, joka sopii kaikenlaisiin juhliin. Popcornia voi tarjota suolattuna pikkutunneilla tai tehdä jopa popcorn-baarin, jossa vieraat voivat maustaa popcorneja makunsa mukaan. 


6) Hattara
Hattara on hauska ja erilainen tarjottava, jotka saa esille näyttävästi. 7) Juustot 
Juustot on toki ruoka, joka jakaa ihmisiä. Jos kuitenkin tiedät, että vieraissanne riittää juustofaneja, on juustojen tarjoaminen jättipotti. Tarjosimme häissämme yksinkertaista brie-juustoa, ja vieraat tykkäsivät siitä kovasti. Juustojen ostaminen pienissä erissä on melko kallista, mutta esimerkiksi brie-kiekko, jota tarjoilimme 70 vieraalle, maksoi noin 40€. 
8) Ranskiksia ja cokista
Ranskikset ja cokis on mitä mainioin yöruoka! Vieraille tulee kyllä illan ja yön aikana nälkä, vaikka he miten paljon söisivät ruualla ja kahvilla. Pieni suolainen naposteltava ja virvoittava juoma ovatkin mitä parhain yöpala, jonka vieraat voivat ottaa vaikka juhlasta lähtiessään evääksi. 


9) Laventelikuohuva
Kuohuvasta saa helposti ja edullisesti hieman spesiaalimman lisäämällä siihen esimerkiksi laventelia. Tipauta vaan laventeli lasin pohjalle ja kaada kuohuva päälle. Kuohuvan kanssa sopii myös esimerkiksi vadelmat, karhunvatukat, mansikat ja syötävät kukat. 


10) Kauniit kuohuvacoolerit 
Miten upealta nämä kuohuvacoolerit näyttäisivätkään pöytien koristeena! Jos coolereita ei halua kaikkiin pöytiin, toimisi se upeana yksityiskohtana hääparin pöydässä. 


Mitä ruokia ja juomia häissänne tarjoillaan? :) 

Ps. Muista käydä osallistumassa  unelma-arvontaan

6 kommenttia:

 1. Siis just aamulla ihmettelin samaa; kuvat ovat vasemmassa laidassa, vaikka kun tekstiä muokkaa ne näyttävät olevan keskellä! Ärsyttävää :D Mutta jos kuviin lisää kuvatekstin menee se keskelle (?) Joihinkin postauksiin sit lisäilin tekstejä, mutta moneen en sitä jaksanut tehdä!

  Ihania kuvia, erityisesti tuo mansikkapuu ja donitsitäytekakku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikuttaa siltä, että ongelma on Bloggerin päässä. Mitä katselin, niin muillakin bloggerin käyttäjillä sama ongelma. :( Toivottavasti ratkeaa pian ja saadaan kuvat ja tekstit oikeille paikoilleen. :)

   Sano muuta! Minä en edes tykkää donitseista, mutta noin esillelaitettuna ne näyttävät superherkullisilta. :)

   Poista
 2. Ideat rupee heti käymään kierroksilla! Tykästyin noihin vesimelonitikkuihin ja ranskiksiin, ja näkisin ne kyllä meidän häissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sait jutusta inspiraatiota. Eikun toteuttamaan! ;)

   Poista
 3. Ärh, minulla kanssa kuvat siellä vasemmassa laidassa! >:( Hermot menee! Taitaa onneksi olla joku yleinen bugi, että toivottavasti saadaan pian korjattua.

  Meillä on häissä vieraslahjoina macaron-leivoksia, jotka varmaan katoavat parempiin suihin kahvien yhteydessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan! :(

   Oi, macaron-vieraslahjat kuulostavat ihanalta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |