Morsiuskuntokuuri: Kehonhuolto

torstai 16. huhtikuuta 2015

Joko ennätit kokeilemaan kahvakuulatreeniä? Seuraavaksi esittelemme teille muutaman kehonhuoltoon soveltuvan venytysliikkeen, jotka sopivat erityisesti kahvakuulailun jälkeen. Voit tehdä aiemmin esitettyjä treenejä samalla treenikerralla;  lankkutreeni lämmittelynä, kahvakuulailu varsinaisena treeninä ja tämä venyttelysarja kehonhuolto-osiona tai tehdä kutakin treeniä omina juttuinaan. Toivottavasti ohjeemme tuovat sinulle iloa ja uutta näkökulmaa! :)

Liikkeiden ohjaus: Personal trainer Kuntopiiskuri Pauli Reinikainen
Malli: Personal trainer Marjo Matilainen
Kuvaaja: Personal trainer Katarina Kiltilä
Kuvauspaikka: PCA Scala - kuntoklubi yrityksille 

1. Aurinkotervehdys: Tämä joogasta tuttu liike venyttää mukavasti selkää ja hartioita. Pidä asento 20-30 sekunnin ajan.


2. Pakaravenytys seisten: Seiso peilin edessä ja nosta jalka kuvassa näkyvään asentoon pitäen kiinni jalkapohjasta. Tämä liike vaatii melko hyvän tasapainon. 3. Takareisipumppaus selinmakuulla: Asetu selinmakuulle. Tartu toisen jalan takareidestä molemmilla käsillä ja vedä polvea kohti rintaa. Tämän jälkeen "pumppaa" säärtä ylös ja alas, tuntien venytyksen takareidessä. Tee 10 hallittua toistoa ja vaihda jalkaa.


4. Alaselkävenytys yhdellä kädellä: Tartu esimerkiksi lipputangosta tai huonekalusta niin, että kätesi on polven alapuolella ja kierrä vartaloa varovasti vapaana olevan käden suuntaan. Tunnet venytyksen selässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |